Craftrise serveri adaletsizliği ve yalanları

TiremanTV

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba dostlar bugün bir yalancı ve para göz bir serveri göstericeğim
  • Parayla ban açtırma kalktı diyorlar sözde ama parayla ban açılıyor hatta kendilerine serverlerine küfreden oyuncuların banlarını bile açtılar(Bende 80tl süresiz vip almıştım gittiler banladılar gitti paralar 200-300 tl yatıranlara dokunmuyorlar.)
  • En çok parayı yatırana önemsiyorlar oyuncularını hiç takmıyorlar
  • Hile korumaları bozuk hep hile çıkıyor oyun keyfi olmuyor
  • Hesap çalınma olayları oluyor serverin yönetim paneline sızıldına dair söylentiler var (ve hala adminler bir şey yapmıyor bir sürü kişinin hesabı çalındı ve adamın 300 tl yatırdığı adasını çalıp söktüler )
  • Oyun akışını hiç görmüyorlar server onların değil sanki hiç serverdeki olayları görmüyorlar banlamıyorlar hiç kimseyi anca adaletsiz yere ban atıyorlar(Bana gittiler sebepsiz yere SÜRESİZ ban attılar hemde küfürden bunun bir ssi olması gerekmiyor mu sizce? Bide bana şakaymış gibi olayı anlattılar kurucu ban attıysa oyuncuya kanıt gerekmezmiş gerekmezde ben hiç küfretmedim ve oyunda değilken banlandım)

TiremanTV

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@WeepingAngelTR

• Ban açılmaması doğru bir şey değil.
  • tabii ki onu önemsiyecekler çünkü onlarda sunucuyu öpücük ile almıyor.
  • Bunu sahibine bildirmen gerekir.
  • Öyle bir şey yoktur. Tamamen şifrenizle alakalı.
  • Report sistemi var. Oradan her şey belli :)
sanki iletişim kurdumda noldu cevap bile yazmadılar ban açılma kalktı diye serverlerinin web sitesinde yazıyordu

arifoyun

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
sanki iletişim kurdumda noldu cevap bile yazmadılar ban açılma kalktı diye serverlerinin web sitesinde yazıyordu
Hile koruması super bir hile koruması hangi sunucuda varki? hile korumasını geçtim nasıl fazla para yatıranları banını acıyorlar?
@WeepingAngelTR - yi konuya davet ediyorum. ve boyle bisey varsa kendilerini duzeltmelerini oneriyorum.

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Hile koruması super bir hile koruması hangi sunucuda varki? hile korumasını geçtim nasıl fazla para yatıranları banını acıyorlar?
@WeepingAngelTR - yi konuya davet ediyorum. ve boyle bisey varsa kendilerini duzeltmelerini oneriyorum.
Yazdıklarını teker teker cevaplamaya çalışacağım;
- Parayla ban açtırma mevcut değil. Sistem yaklaşık 2-3 ay önce kaldırıldı ve şu an aktif değil. Duyduğunuz bu tür haberler asılsızdır.
- Para yatıranı önemseme gibi bir durum mevcut değil. Herkese eşit davranmaya çalışıyoruz. Siz admin hile var yetiş dediğiniz vakit anında yetişip adamı bulamayız, +1500 anlık oyuncunun aynı anda böyle bir istekte bulunmasını düşünürsek zaten dediğiniz mantıksız olacaktır.
- Hile koruma sistemleri tamamıyla bir çözüm değildir, hiçbir eklenti kesin bir çözüm değildir. Sadece elimizden geldiğince ayarlamaya çalışıyoruz.
- Yönetim paneline sızılma gibi bir durum söz konusu değil. Öyle bir şey olsaydı hesaplar çalınmazdı, mevcut panelde A-Z'ye tüm her şey mevcut. Emin olun sızan kişi hesap çalmazdı.
- Oyunda değilken banlanmışsınız sistemlerimiz ne güzel çalışıyor işte, küfür etmişsiniz ban yemişsiniz. Neyini sorgulamak istiyorsunuz? Bizim keyfimize göre size ban attığımızı mı? Yetkililerin direkt müdahil olduğu olaylarda kanıt kullanmıyoruz.

TiremanTV

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yazdıklarını teker teker cevaplamaya çalışacağım;
- Parayla ban açtırma mevcut değil. Sistem yaklaşık 2-3 ay önce kaldırıldı ve şu an aktif değil. Duyduğunuz bu tür haberler asılsızdır.
- Para yatıranı önemseme gibi bir durum mevcut değil. Herkese eşit davranmaya çalışıyoruz. Siz admin hile var yetiş dediğiniz vakit anında yetişip adamı bulamayız, +1500 anlık oyuncunun aynı anda böyle bir istekte bulunmasını düşünürsek zaten dediğiniz mantıksız olacaktır.
- Hile koruma sistemleri tamamıyla bir çözüm değildir, hiçbir eklenti kesin bir çözüm değildir. Sadece elimizden geldiğince ayarlamaya çalışıyoruz.
- Yönetim paneline sızılma gibi bir durum söz konusu değil. Öyle bir şey olsaydı hesaplar çalınmazdı, mevcut panelde A-Z'ye tüm her şey mevcut. Emin olun sızan kişi hesap çalmazdı.
- Oyunda değilken banlanmışsınız sistemlerimiz ne güzel çalışıyor işte, küfür etmişsiniz ban yemişsiniz. Neyini sorgulamak istiyorsunuz? Bizim keyfimize göre size ban attığımızı mı? Yetkililerin direkt müdahil olduğu olaylarda kanıt kullanmıyoruz.
ee Legerna ve Erdemtr diye 2 oyuncu gittiler sizin yetkili kadronuzdan insanlara küfrettiler ve süresiz ban yediler ama hala oyundalar ve nasıl banı açtırdığınız diyince parayla diyorlar.

Birde yetkililerin direk müdahil oldukları konularda kanıt yok diyorsunuz. Yokta siz benim küfür edip etmediğimi nerden biliyorsunuz? Ben oyunda değilken hayaletmi oyundaydı acaba o mu küfretti ?Ve bir konu daha var hesaplar çalınamaz diyorsunuz ya ama şöyle bir olay var . O zaman CraftingBoy,joanf_apple, TeomanGG,ImSaLeHx,CaptainEfsane,IbrahimMacit,EnderSanta vb.(Çoğu arkadaşım) hesaplar çalındı ve kendileride gidip şifre sorguya bile eposta ve nicklerini yazınca eposta değişik yazısı geliyor (kendileri söylediler bana) tamam adamların hesaplarını adamın biri dolandırdı diyelim ama oyuncu kendi epostasını nasıl değiştiriyor? Ayrıca eposta değirtirmek için oyuncuların epostasına girmek lazım değilmi hemde oyuncular hiç kimseye şifremi vermedim diyor peki Yönetim Paneline kimse sızamaz diyorsunuz ozaman nasıl çalındı bunların hesapları. Oemnopvp _neo_ diye 2 kişi gelipte diyor o hesapları panele sızıp ben çaldım.Tamam bunlar yalan söylüyorda o zaman serverinize DDos saldırısı yapan hackerlar mı çaldı hesapları. Yaa tamam bunlarada cevabınız olcaksa birde olay daha var benim arkadaşım [Swde nicki Yuj] gitti 35k puan kasıp server 1. oldu rush oyununda fakat puanı 150e indirildi ee bu nasıl oluyor?