Hangi Sunucu Çok Tutar ve neler istersiniz sunucuda?

NE OLMALI?

• Factions

Kullanılan: 1 9.1%
  • Skyblock

Kullanılan: 0 0.0%
  • Survival

• Minigamesler (Mineplex Gibi tek Minigames Ustu Kurulu)

Kullanılan: 6 54.5%
  • OP Factions

Kullanılan: 2 18.2%
  • OP Skyblock

• Hard Skyblock

• Hard Factions

• Kullanılan toplam oy
    11

arifoyun

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleykum Hayırlı işler. Yeni Konum geldi Nazlı Çizmeler.
Bugun Gunumuzda Hangi Sunucunun tutugunu ve Bu sunucularda nelerin olmasını istediginizi yazınız.

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak aslında bu işi düzgünce düşününce senin canın ne isterse o sunucu tutar eğer yeterli ve gerekli çalışmaları yaparsan ( Türk oyuncularının seviyelerine göre ) istediğin tüm sunucuları tutturabilirsin kısacası canın hangisini istiyorsa.
lapisli opfaction tutar gerisi tırt
Sana katilmiyirem

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir aylığına sunucu alsam lapisli fekşın kursam hazır paketli biraz editleyerek benim diye yedirirsem. Ilk gün tam gelenleri mod Vip vs. Veririm sonra 5-30 TL arası milyon tane Vip paketleri oluşturursam olur bu iş. :D

Şaka bi yanada yukarıda anlayabileceğin gibi lapisli fekşın kursan sunucu her türlü tutuyor.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Op Skyblock her gelene 10 hediye golem vip alanlara 30 golem hediye, oyuncularda fly hergün event çekiliş her ay düzenli yetkili alımı .
Bi bakmışsın sunucu tutmuş ...
Sunucu ne kadar kolay olursa o kadar iyi. örneğin default ada schematicini değiştir 100k levelle başlasınlar golem yerleri her şey hazır olsun onlara sadece is level yazıp birinci olmak kalsın.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tek cevap: Türk sunucusu kurma. Türkiye gibi bir yerden sana asla cacık çıkmaz. Ayrıca eğer iyi entegre edersen Survival Factions gerçekten çok fazla oyuncu çekebilir. Bana göre tabi bu.

arifoyun

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Op Skyblock her gelene 10 hediye golem vip alanlara 30 golem hediye, oyuncularda fly hergün event çekiliş her ay düzenli yetkili alımı .
Bi bakmışsın sunucu tutmuş ...
Sunucu ne kadar kolay olursa o kadar iyi. örneğin default ada schematicini değiştir 100k levelle başlasınlar golem yerleri her şey hazır olsun onlara sadece is level yazıp birinci olmak kalsın.
100K Level ne aga :D

Factions çok tutar.
Ne isteriz.. Lapis! Faction olmadı sadece lapis var oda olumlu.
Koptumya :D

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
100K Level ne aga :D

Koptumya :D
Koptum değil gerçekler böyle. Kaliteli survivallarin hiçbiri tutmuyor opfactions aç hile serbest falan de her hafta vip eventi yap iyi para kazanirsin. Dalga amaçlı söylemiyorum minecraftin şuanki kitlesi bu yani.
Hatta viplere bi kaç özellik ekle köşeyi dönersin.

arifoyun

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Koptum değil gerçekler böyle. Kaliteli survivallarin hiçbiri tutmuyor opfactions aç hile serbest falan de her hafta vip eventi yap iyi para kazanirsin. Dalga amaçlı söylemiyorum minecraftin şuanki kitlesi bu yani.
Hatta viplere bi kaç özellik ekle köşeyi dönersin.
ZATEN OP Factions tecrubem var. ama tutmadı bir ara.