Kendi hayal dünyanı aktar !

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gelin hem birbirimizinkin de hem de kendi hayal dünyamızda neler var onlara bakalım. Saçma yada normal,abartı yada abartısız, duygusal yada duygusuz,kesmeli biçmeli ne var ise yazalım. Hiç değilse eğlenelim :D (Akşam akşam içime böyle bir şey düştü niye bilmiyorum ama :/)
Sizi benimkine dahil ederek yazıyorum
---------
Kendini yeşillikte hayal et. Her tarafta doğayla bütünleşmiş evler , koyunlar , köpeğin. Çıkıyorsun bir tepenin üstüne dalıveriyorsun gün batımının o kızıl rengine. Oturuyorsun yumuşak çimenlere sevdiği birisi ile. İzliyorsunuz ufku, izliyorsunuz ve hissediyorsunuz huzuru. Rüzgarın sırtınıza hafif hafif vuruşunu ve çıkardığı o sesleri... Kuşlar uçuşsun etrafta, söylesinler bize o güzel sesleriyle şarkılar. Kanat çırpışları yankılansın dört bir yanda. Güneş battıktan sonra ay ve yıldızlar boyasınlar gökyüzünü koyu maviye. Çıksın ay o beyaz çehresiyle, yansısın gözlerimize yıldızlar ile beraber. Sevdiğimiz fısıldasın kulağımıza hissedelim sevgiyi tekrardan....
---------
Bende dahası da vardı da sıkmak istemedim okuyanı :D
Ya senin ki ne ?
Temsili Resim

Son düzenleme:

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Aslında yazmaktan ziyade bi server açsak ve insanlar hayal ettiği görüntüyü tasarlasa çok zevkli olur :D

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında yazmaktan ziyade bi server açsak ve insanlar hayal ettiği görüntüyü tasarlasa çok zevkli olur :D
Harbiden efsane olur :D Aslında VR Gözlükte böyle bişi olsa güzel olur :/ (Tabi önce Vr gözlük ve onun için bi program lazım :/ Bir de telefon) Sao nun sonunda herkes kendi sunucusunu mu ne açıyodu öyle bişi fln :p

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hayalim, Koskocaman dağların üzerine kurulmuş mağara evleri, Oralarda köprüler. Köprülerin destekleri sonsuzluğa gidecek... MC BOZUK TEMSİLİ RESİM YOq :D

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar sevgili dostlar olymposbt ' den selam olsun. :) Benim de hayalim bu idi hemen yapalım dedik. :)
Bu hayalimi gerçeğe dökmemde yardımcı olan burak teşekkür ederim canım. :)
Daha fazla uzatmadan resimler... :D

İyi forumlar dileriz. :D

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
@bikkik
kendini bembeyaz bir odanın içinde hayal et oda bembeyaz ve sürekli ışıklar açık ve bu odadan çıkamıyorsun artık zaman denen şeyi
unutmuşsun yavaş yavaş delirmeye başlamışsın ve açlık ve susuzluktan kendi etini yemeye ve kanını içmeye çalışıyorsun tüm organların artık dışarı çıkmış
ve bunların bir rüya olduğunu öğreniyorsun ve Nirvanaya ulaştın sevinçten xD soğuk havalarda AMD nin sıcaklığı ile saçmalamak çok hoşuma gidiyor faturayı ödedim fantezi olsun diye kaloriferleri yakmıyorum :(

benim hayalimi bilmeseniz daha iyi :aşık:

Küpsanatında konu açsanda olurdu
Tut beni fanlarımdan ramlerde sürükle ........... Fantezi dünyam çok sadistçe........ Cidden bilmesek daha iyi :D
Merhaba arkadaşlar sevgili dostlar olymposbt ' den selam olsun. :) Benim de hayalim bu idi hemen yapalım dedik. :)
Bu hayalimi gerçeğe dökmemde yardımcı olan burak teşekkür ederim canım. :)
Daha fazla uzatmadan resimler... :D

İyi forumlar dileriz. :D
Vur dedik öldürdün :D Ağacın altındaki kafatasına geçmiş bir kılıç mı ?
Hayalim, Koskocaman dağların üzerine kurulmuş mağara evleri, Oralarda köprüler. Köprülerin destekleri sonsuzluğa gidecek... MC BOZUK TEMSİLİ RESİM YOq :D
Bir ara yapalımmı ._. bende öyle bir şey istiyorum

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tut beni fanlarımdan ramlerde sürükle ........... Fantezi dünyam çok sadistçe........ Cidden bilmesek daha iyi :D

Vur dedik öldürdün :D Ağacın altındaki kafatasına geçmiş bir kılıç mı ?

Bir ara yapalımmı ._. bende öyle bir şey istiyorum

Mezarlik mezar tasi