Sistemime Gore Oyun Onerileri

arifoyun

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleykum Burası Minecraft Forumu Biliyorum fakat burada paylasmak istedim ve forumun artık adı Gamer Oldugu için sıkıntı çıkmaz gibi dusunuyorum?

Sistem Ozelliklerime Gore Oyunlar Onerebilirmisiniz? Benim sistemim Gta besi bile kaldirir (saka :/)

Sistem Ozelliklerim:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Not:Bilgisayarım Minecraftta Agır Bir Yapı Olmassa 150 FPS e kdar çıkıyor. Gta san andreas tada Agırlık Olmassa 50 FPS Alıyorum.

Son düzenleme:

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Mafia kesinlikle oyna derim felaket sağlam ama zordur söyliyim.
Kaldırırımı bilmem ama Fallout new vegas olabilir. İngilizcen varsa Fallout 2'de oynayabilirsin gayet zevklidir.
Half-Life Serisinide bitirebilirsin baş yapıtlardandır.
Eğer hardcore oyunlari seviyosan touhou serisinede bi el at derim.

arifoyun

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kaldırırımı bilmem ama Fallout new vegas olabilir. İngilizcen varsa Fallout 2'de oynayabilirsin gayet zevklidir.
Mafiayı Begenmedim. Half life yi deniycem.Fallout pek saglam bir oyun sayılmaz.touhou da deniycem eyv.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Mafiayı Begenmedim. Half life yi deniycem.Fallout pek saglam bir oyun sayılmaz.touhou da deniycem eyv.
mafia açıkcası bayaği kaliteli bi oyun nesini beğenmedin acaba. Fallout ise nasil sağlam değil dalgami geçiyosun efsanelerden fallout serisi son oyunu rezaletti ama

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Nedir bu Touhou sevgin hala çözemedim -,-