En ama en çok sevdiğiniz yabancı diziler ?

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, ben @Legoas
Arkadaşlar nedense ben hep The Flash,Süpergirl,Legend of tomorrow gibi dizileri seviyorum. Bu konuyu açma amacım, sizin en sevdiğiniz yabancı diziler. Haydi hep birlikte kendimizi ifşalayalım. :D

_________________________________________________________________________________________________________________​

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Doctor Who (her zaman en öndedir) ardından sherlock, broklyn nine nine, how i met your mother, the walking dead, the last man on earth(bu olmadan olmaz), yeni başladıklarım ise, legends of tomorrow ve izombie, benden bu kadar.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Doctor Who (her zaman en öndedir) ardından sherlock, broklyn nine nine, how i met your mother, the walking dead, the last man on earth(bu olmadan olmaz), yeni başladıklarım ise, legends of tomorrow ve izombie, benden bu kadar.
Bunca diziyi ne ara izliyorsun şaşıyorum.

Bu arada Breaking bad en sevdiğim dizidir. Allahını seven spoiler vermesin.

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
The Flash , The Arrow İlk 3Sezon , The Legends Of Tomorrow , TWD , Gotham ,iZombie gibi gibi

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Niye yabancı?
Arka sokaklar yetmiyor mu sana kardeş, bırak yabancı dizileri :p
Aramızda muhabbet amaçlı açtım konuyu xD :D

The/Fear The Walking Dead, Z Nation ve 365 tane daha..
say lan :D

Al xD
qandırdım şksdfşksdşk

dikodoksit

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Breaking bad 5. sezon ortasında 1.5 sene ara vermişti, hayatımın en zor 1.5 senesiydi :|. Geçenlerde tekrar başladım, geleceklerde de muhtemelen tekrar tekrar başlarım. Gördüm dayanamadım cevap vereyim dedim :|

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Genelde Ekranın 1280*720 olan bölümünde oyun oynayıp yan tarafında internet penceresi açıp film izlediğimden pek yabancı dizi izleyemiyorum. Malum küçük bir yerde alt yazıları okuyamıyorum :p Sadece oyunu bırakıp film izlemekte pek hoşuma gitmiyor :ci:

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Baştan sona tamamen fazla izleme fırsatım olmadı ama en az 1 bölümde olsa izlediklerim :D
Person of Interest, How I met your mother(1 bölüm olan bu. Ama güzel dizi :D), Arrow, Adını unuttuğum dizi :/ Adamın biri ölüp suda diriliyordu, Doctor Who (En sevdiğim. İzlerken sıkılmadım ve sıkılmıyorum :D ), Aklıma gelen olursa yazarım :p