Bu facebook'a noldu ?

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Facebook'a girince değişik harfler,sayılar çıkıyor.Kod gibi.
Tek bendemi var bu ?

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım tek sende var ben şu an o tür bir sorunla karşılaşmıyorum. Kullandığın platform ne peki, bilgisayar? Telefon?

ES44

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Facebook hesabım yok, Twitter hesabım yok. Sadece WhatsApp var, onda da çok önemli bir şeyi mesaj olarak atmıyorum.
Bir google hesabım var, onda da YouTube'yi izliyorum. Mutluyum. En azından kendimi sattırtmıyorum. :)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Facebook hesabım yok, Twitter hesabım yok. Sadece WhatsApp var, onda da çok önemli bir şeyi mesaj olarak atmıyorum.
Bir google hesabım var, onda da YouTube'yi izliyorum. Mutluyum. En azından kendimi sattırtmıyorum. :)
Bende google hesabı ve whatsapp da yok :ci:

ES44

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bende google hesabı ve whatsapp da yok :ci:
O da güzel işte :p WhatsApp'ı insanlar kullanıyor diye kullanıyorum. Konum servisleri tamamen kapalı. Evimde 2 android cihaz var. Biri kapalı, biri de kardeşimin. Bendekiler Windows ve iOS. Androidde aynı şekilde sizi takip eden bir işletim sistemi. Apple de sorun yok :)

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Arkadaşlar afedersinizde başka yerde konuşabilirsiniz sorun çözüldü ortada bir şey kalmadı :para:

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tarayıcıdan kaynaklanan bir durum birdaha olursa çerezleri silerek düzelir büyük ihtimalle.