Minecraft Sunucu Yetkili Olmadan izin vermek

superkiller199

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
basit bir hamachi sunucusu kurdum
diğer oyuncular blok kıramıyor
ancak onlara opta vermek istemiyorum
bunu bukkit olmadan nasıl yapabilirim?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Büyük ihtimal " spawn-protection=X " değeri yüzündendir onu 0 yaparsan düzelecektir. Eğer durum sadece spawn noktasında değilde tüm dünyada ise " gamemode=2 " Olduğu içindir onu 1 yaparsan düzelir diye tahmin ediyorum.

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Komutu vardı,
Kod:
/mangaddp Oyuncuİsmi essentials.tpa
Fakat essentials.tpa yazdım. Bu Oyuncuİsmi yazdığım yere örn: /mangaddp JustikPro essentials.tpa yazarsan o oyuncunun tpa iznini aktif edersin. Fakat internetten araştırarak blok kırma permini bulabilirsin. Ben bilmiyorum o permi.

KAYNAK :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Artık blok kırma permi varsa :D Fazla bilmiyorum pluginleri fakat yardımcı olduysa ne mutlu bana :D

AhmetDinc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Komutu vardı,
Kod:
Fakat essentials.tpa yazdım. Bu Oyuncuİsmi yazdığım yere örn: /mangaddp JustikPro essentials.tpa yazarsan o oyuncunun tpa iznini aktif edersin. Fakat internetten araştırarak blok kırma permini bulabilirsin. Ben bilmiyorum o permi.

KAYNAK :

Artık blok kırma permi varsa :D Fazla bilmiyorum pluginleri fakat yardımcı olduysa ne mutlu bana :D
superkiller199' Alıntı:
bunu bukkit olmadan nasıl yapabilirim?
...........................

poine

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Komutu vardı,
Kod:

KAYNAK :

hiç gülesim yoktu xD

bunu bukkit olmadan nasıl yapabilirim yazmış xD

Batu44

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Blok kıramama sebebi EssentialsAntiBuild plugininden kaynaklanabilir Groupmanager>worlds>world>groups metin belgesini açarak build: false kısmını build: true yaparak oyuncular hem blok koyabilir hemde kırabilir.