Sunucu açıcağım.

EfeXiriah

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
1.7.10-1.8.x server açıcam ffa/uhc ffa tarzı zamanla hub da yapabilirim web developer, developer , map maker gerekli domain vs. her şey var ilgilenen gelsin şartlar
Olgun
Saygılı
Skype ve TS şart
.
.
Map maker, web developer ve developere para verebilirim ancak serverde yetkili olmaz. Belki yetki de verebilirim o anki duruma bağlı

Son düzenleme:

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mimari destek varsa yardım her zaman ederim. Fakat benim minecraft sorunum çözülürse :(

EfeXiriah

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
1.Ergenliğe girince biri daha mı saygılı oluyor ?
2.Skype tamam onu anladım TS neden gerekli illa
3.Bildiğin beleşe web developer arıyorsun (ücretli mi onu bilemem yanına (ücretli) eklemilisin ücretli ise ) buda senin bir belşçi olduğunu çıkartıyor
4.Ben 15 yaşımın sonlarına doğru girdim ergenliğe ve pekde olgun olduğum sölenemez (18 yaşındayım @DrawPicture @afesraca @Shrike
Benim demek istediğim ergenliğe filan girmemişse çok bağırır çağırır vs. benim tanıdığım çoğu kişi bu şekilde web developer e de vericek param var yani beleşçi değilim olgunluk kelimesini yanlış kullanmış olabilirim kusura bakma

Qordeş sen çok hayal kuruonyav
Hayal filan kurmuyom :D scriptim var zaten elimde domainim filan da var web sitesi alıcaktım web developer arıyodum hazır forumları bulmuşken javacı filanda bulurum umuduyla geldim yoksa map de var bizde script te var script fazla ram yediği için java istedim.

Mimari destek varsa yardım her zaman ederim. Fakat benim minecraft sorunum çözülürse :(
Nasıl bi sorunun var?

junitre

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlış düşünüyorsun,umarım yardım edecek birilerini bulursun.

AnadoluNW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herkesin derdi sunucu açmak, herkesin derdi youtube kanalı açmak... Bu yeni nesil beni bitiriyor...
Oyuncudan çok server ve youtube kanalı var.

amadda

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herkesin derdi sunucu açmak, herkesin derdi youtube kanalı açmak... Bu yeni nesil beni bitiriyor...
Oyuncudan çok server ve youtube kanalı var.
Doğru söylüyorsunuz Türkiyede sunucu vs. çok fazla,
fakat kalitelisi ne kadar ? Asıl sorun burada.
WorldEdit ile bir küp yapıp içini lapisle doldurarak Faction sunucu açan birçok insan var.
Haa birde bu sunucuların tutması bekleniyor :ciddi:

İyi Forumlar

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benim demek istediğim ergenliğe filan girmemişse çok bağırır çağırır vs. benim tanıdığım çoğu kişi bu şekilde web developer e de vericek param var yani beleşçi değilim olgunluk kelimesini yanlış kullanmış olabilirim kusura bakma

Hayal filan kurmuyom :D scriptim var zaten elimde domainim filan da var web sitesi alıcaktım web developer arıyodum hazır forumları bulmuşken javacı filanda bulurum umuduyla geldim yoksa map de var bizde script te var script fazla ram yediği için java istedim.

Nasıl bi sorunun var?
alc_cleanup mudur nedir :D

DrawPicture

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
3.Bildiğin beleşe web developer arıyorsun (ücretli mi onu bilemem yanına (ücretli) eklemilisin ücretli ise ) buda senin bir belşçi olduğunu çıkartıyor
4.Ben 15 yaşımın sonlarına doğru girdim ergenliğe ve pekde olgun olduğum sölenemez (18 yaşındayım @DrawPicture @afesraca @Shrike
Haklı

junitre

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neyi yanlış düşünüyorum?
12+ yerine olgun olması yeterli.Ayrıca bu geçici bir heves ama illa açacaksanda düzgün aç bir kaç world edit komutuyla açma.Bedavayada paran varsa yapmamaya çalış hem bedava yapacak kişi sayısı çok çok az ve yapılsa bile baştan savma bir şekilde olacaktır.