1.8 İçin Düzgün Ve Güzel Gözüken Tablo Plugini

Scurtel

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
hemen deniyorum inşallah çalişir teşekkür ederm çalişirsa
Bende sorunsuz olarak çalışıyor fakat bende skript ile ilgili çoğu eklenti yüklü örn SkQuery, skRayFall, Wildskript
İnşallah sizdede sorun çıkmaz nasıl yapılacağını biliyorsunuz sanırım.

EDIT: skRayFall yüklemelisin. Sonrada oyuna çıkıp girmelisin.

BLacKPoisonv

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bende sorunsuz olarak çalışıyor fakat bende skript ile ilgili çoğu eklenti yüklü örn SkQuery, SkyRayFall, Wildskript
İnşallah sizdede sorun çıkmaz nasıl yapılacağını biliyorsunuz sanırım.
bende sadece SkQuery yüklü ötekilerinide yüklemem gerekirmi?

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
bende sadece SkQuery yüklü ötekilerinide yüklemem gerekirmi?
Pluginler varken -üstelik 1.8 sürümündeyken- neden skript kullanma ihtiyacı duydunuz? 3-4 plugin kuracaksınız diyor arkadaş. Siz tek plugin kuracaksınız ve istediğiniz editlemeleri de gelişmiş şekilde yapabilme olanağına sahipsiniz.

Scurtel

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
Pluginler varken -üstelik 1.8 sürümündeyken- neden skript kullanma ihtiyacı duydunuz? 3-4 plugin kuracaksınız diyor arkadaş. Siz tek plugin kuracaksınız ve istediğiniz editlemeleri de gelişmiş şekilde yapabilme olanağına sahipsiniz.
Benimde tercihim plugindir hem çok fazla sayıda variable içerdiğinden lag yaratabilir. Biraz para verip featherboard almalısınız yada internette çok fazla crackli var ama o da sunucunuzun kalitesini düşürür. Ama kullanmayında demiyorum kullandığınızda böyle bir tablo çıkıcak.

BLacKPoisonv

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benimde tercihim plugindir hem çok fazla sayıda variable içerdiğinden lag yaratabilir. Biraz para verip featherboard almalısınız yada internette çok fazla crackli var ama o da sunucunuzun kalitesini düşürür. Ama kullanmayında demiyorum kullandığınızda böyle bir tablo çıkıcak.
size verdiğim cevabi alamadim? öteki pluginleride kurmam lazimmi birde linklerini atarmısın 1.8 için teşekkür ederim

BLacKPoisonv

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Buyur
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Konu İle Alakasiz Fakat Bu Sürüm Kaç oluyor bir bilgi verebilirmisin ben 1.8 biliyorum ama

Buyur
Bukadar Kısamı bu tablo ? çevrimiçi gösteriyor sadece dostum

Buyur
? dostuum

Scurtel

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
Konu İle Alakasiz Fakat Bu Sürüm Kaç oluyor bir bilgi verebilirmisin ben 1.8 biliyorum ama

? dostuum
Kusura bakma dalmışım 1.8.3 felan seçde bence bu kadar uzatmana gerek yok indir bi featherboard bak keyfine.

? dostuum
Kusura bakma dalmışım 1.8.3 felan seçde bence bu kadar uzatmana gerek yok indir bi featherboard bak keyfine.

VolkanFx

• Play.CraftMinerTr.com •
En iyi cevaplar
0
Hazır configleri var araştır biraz goıgle amcay sor o sana bulur bişeyler hazır bekleme herşeyi