Tum Faction Sunucularına. Teklifim Var gir içeri.

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleykum tum forum halkı. Faction sunucu sahiplerine teklifim şu şekilde. 1.7/1.8 bitirelim artık. Gerçekten gelişmeliyiz yabancılar 1.8/1.9/1.10 geçmeyen kalmadı. Canım türkiyem halen 1.7/1.8 ile ugraşıyo.
Hep birlikte bi adım atıp 1.8 geçelim. Ben kendi adıma konuşayım 1.10 geçicem. Eger faction sunucu sahipleride benle birlik olup geçmek isterseler 1.9/1.10 için plugin paketi yapıcam onlarada veririm plugin paketimi. :) 1.10 pvp sistemi sıkıntı diyeceksiniz . onuda plugin ile hallettik bekleme suresini kaldırdık. O pluginleride. Vericem ama birlik olmalıyız. 1.10 geçen sunuculara plugin/destek/yardım/bugg konularda yardımcı olurum.
Birde 3D Texture Pack. De hediye edicem :)

Yorumlarınızı bekliyorum :). (Telefondan yazıyorum yazım hataları olabilir özür dilerim şimdiden)

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yüzlerce,binlerce faction sunucusu bile olabilir Türkiye'de.Nasıl bağ kuracaksın ki?

NOVATAB cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
zaten 1.8/1.9/1.10 kullanıyorum ve oyunun zevki bana göre 1.8'den sonra baydı. 1.20'de çıksa 1.8'de kalıcam büyük ihtimalle

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yüzlerce,binlerce faction sunucusu bile olabilir Türkiye'de.Nasıl bağ kuracaksın ki?

NOVATAB cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TR faction sunucular o kadar deildir ya. Aslında amacımda bi şekilde sunucular arasında bağ kurmak. Sunucu sahipleriyle ortak hareket etmek. Düşünsenize yeni bir buğğ çıkıyo sunucu sahipleriyle toplanıp sorunun çözümünü arıyoruz süper bence. Bu şekilde bir birimize saldırmak açıklarımızdan yararlanmak vb şeyleri yapmak deil. Güzel kaliteli oyun ortamı sağlamak. . 1.7 bitirelim artık cidden hem hile yönünden hemde yenilik yönünden.

1.10 A Geçmez Turkler Hack Turu Yok Çunku hihihi :)
İşte bi yöndende hackları azaltmak için sürüm degiştirmeliyiz. Kendi sunucumda yan çar açıp adamın aynısı setler ve kılıçla dalıyorum adam setimi saniyesinde kırıyo. Yüksek sürümlerde o kadar . İyi hackler yok baktım gerçektrn bu kadar yok. Dedigin gibi türkler hackleri sever 1.8 ve üstünü oynamazlar peki tüm factionlar yüksek sürüme geçince zaten oyuncular buna mecbur ayak uyduracaktır :)