Yeni nesil sunucu nedir?

AnadoluNW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Fazla açıklama yapmaya gerek yok, forumda yeni açılan 3 sunucudan biri yeni nesil oluyor, yeni nesil faction, yeni nesil skyblock ...vb
Tabi konunun içeriğini açınca 1-2 güne hazır paketle baştan savma hazırlanmış admini 12 yaşında leş gibi bir sunucu görüyorsunuz....

Yani bana göre anlamı : Özensiz , klişe , kapanmasına günler kalmış sunucu demek yeni nesil sunucu...

Size göre yeni nesil sunucunun anlamı nedir? Alta cevap olarak yazınız ,muhabbet edelim biraz, teşekkürler ve iyi forumlar.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunun adına kabaca "clickbait" diyoruz. İnsanları kendisine çekmeye kandırma çabaları. Minecraft zaten sadece minecraft. Daha yeni ne üretilebilir ki?

Ayrıca konu üzerinde muhabbet edelim diyorsan bunu sohbet bölümüne açman daha mantıklı olurdu ._.

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani bu başlığa kötü gözle bakmamak gerek amaç olarak bir reklam çalışması.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunun adına kabaca "clickbait" diyoruz. İnsanları kendisine çekmeye kandırma çabaları. Minecraft zaten sadece minecraft. Daha yeni ne üretilebilir ki?

Ayrıca konu üzerinde muhabbet edelim diyorsan bunu sohbet bölümüne açman daha mantıklı olurdu ._.

Sana şöyle söyleyeceğim, yakında bir kaç sunucu açılacak(Ben ve bir başka 2 sunucu) bence açılacak o sunucular Türkiye'de "Faction" zımbırtısını bitirecek. Yani oyuncular sunucu kısmında "Aaa, yeni nesil Faction açıldı hadi gireh" demeyecek. Açılan o güzel sunucularla karşılaştırıp "Bu ne ? Bu sunucu mu şimdi ?" diye düşünecek. Hep yabancılar diyorum ama yabancı sunucuların klan savaşları anlamı cidden mükemmel. Orada kaliteli bir sunucu açmazsan bırak 1 kişiyi adam kurduğu sunucuya bile girmek istemez :D Yani kısacası biz olmasak da başkaları da olsa "Cidden kaliteli ve farklı bir tür sunucu." dedirtecek bir sunucu açsa o sunucunun sevilmesi için ben bile gayret ederim.

AnadoluNW senden de farklı bir şeyler bekliyorum hani :D
(Silahlı 3D Açlık Oyunları vs. gibi farklı şeyler.)

PIKO_SALA

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunların yeni nesil anlayışı kolaylaştırılmış sunucu
Bilmem ne özelliği 35 yapmak felan sonra tek atmak millete :D
Lapis geldikten sonra yeni nesil olan şey bu oldu

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beni yakından olrak ilgilendiren bir sunucu. Yenilikçi sunucu bana göre "farklı" birşeyleri başarmış, diğer sunuculardan ve genel sistemden bağımsız bir sunucudur.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
+Mahmut yeni nesil sunucu acmayı düsünüyorum
-iyi aga aç....ta, yeni nesil ne ola ki?
+Bele, hazır paket hazır world'u çakıyon sunucuya sloganada yazıyon aga, yeni inovasyonumuz, diğer sunuculardan cok daha hızlı, çok daha ince, değişen tek şey her şey, her şey derken, ehehe pluginler ve oyunlar değil lan, server bazında, oyuncuyu ilgilendirmeyen.
-Hee, tutar.. tutar.

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
clickbait yapan reklamcı admini 12 yaşında olup hiçbir şey bilmeyen sadece oyuncu çekmeye çalışan hazır paketle build indirip sunucu açıp diğerlerine kafa tutan skriptin ne olduğunu bile bilmeyen sunucu demektir bana göre

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Never gonna click this bait demeyen, diyemeyen forum üyeleri oldukca sonu gelmeyecek kandirma yöntemi

Son düzenleme:

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
Yeni nesil sunucu ; Bir sunucu sahibinin veyahut ekibinin bir fikir üretip,onu hayata geçirmek.Yani faction,skyblock,hub vs. sunucu açıp değil işte wwe sunucusu vs. açıp yeni nesil taglarını kendilerine vermeleridir.Fakat bizim gamer'da ki sunucular hiçbir şey üretmemelerine rağmen skriptlerinden tutup pluginlerine kadar hepsi aynı olup da " yeni nesil sunucu " tagını kendilerine veren garip ekipler var.