Niye her yere bunları yazıyorsun ki?Trolleyebilirler.Çok mantıksızca...Sana Yardımcı Olabilirim Benle İletişime Gec
İletişim Adresleri
Gmail : [email protected]
Tel No : 05535615230
Trollemek değil belkide şunu diyecek: "ücreti ile skript kodlanır"Niye her yere bunları yazıyorsun ki?Trolleyebilirler.Çok mantıksızca...
Verimlilik dikkate alınır bu tarz pluginlerde. Neyin kırıldığına göre eşya verilmez; yere düşmesi gereken eşya verilir.bir şey diyeceğim mesela adamda verimlilik 3 4 felan lapis çok gelecekken 1 tane gelmesini sağlamaz mı?
Yere düşmesi gereken eşya sayısını nasıl bulabiliyorlar pekiVerimlilik dikkate alınır bu tarz pluginlerde. Neyin kırıldığına göre eşya verilmez; yere düşmesi gereken eşya verilir.
Bukkit'in bununla alakalı bir eventı var. Yere bir eşya düşeceği zaman tetikleniyor. Bu eventdan düşecek eşyanın/eşyaların tüm bilgilerini alabiliyorsun. İstediğin bilgileri alıp eventı iptal ediyorsun. Eşya/eşyalar yere düşmüyor fakat sen bilgilerini almış oluyorsun. Bilgileri kontrol ederek yapmak istediğin her neyse yapabiliyorsun.Yere düşmesi gereken eşya sayısını nasıl bulabiliyorlar pekiÇünkü bazen kırıyorum 3 bazen kırıyorum 4-5 düşebiliyor.
Eventin adını söyler misin ?Bukkit'in bununla alakalı bir eventı var. Yere bir eşya düşeceği zaman tetikleniyor. Bu eventdan düşecek eşyanın/eşyaların tüm bilgilerini alabiliyorsun. İstediğin bilgileri alıp eventı iptal ediyorsun. Eşya/eşyalar yere düşmüyor fakat sen bilgilerini almış oluyorsun. Bilgileri kontrol ederek yapmak istediğin her neyse yapabiliyorsun.
"BlockBreakEvent" Fakat dikkat etmen gereken nokta elindeki enchanti dikkate almadan normal bir şekilde kırıldığında düşecek eşyaları verir sana. Bu durumda event sırasında oyuncunun elindeki eşyanın enchantlerini kontrol etmek sana düşüyor. "z<<z
,,>
,
Eventin adını söyler misin ?
Backup değil PickupBunun için plugin var Adi Autobackup
Yardım Gerekirse
Skype=Ayyildiznw
Adlari kariştirmișim tşk adını hatırlatigin icin.Backup değil Pickup![]()