MegaCrafter
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba. Bu konuda uyku kaçırmak hakkında kendi deneyimlerimle ilgili bilgiler vericem.
Öncelikle uyku kaçırmak beyni uyanık kalmaya zorlamaktır. Vücudun başka yerlerini kandıramazsınız. Dinlenmesi gereken mideyi enerji içeceği ile canlandıramazsınız yani
Uyku kaçırmak için kullanılan yöntemler uykuyu kaçırmaya değil ertelemeye iter. Yani siz kahve içince 1 saat enerjik oluyorsanız, etkisi geçtiğinde de 1 saat daha yorgun olursunuz. O yüzden bu tür yöntemleri olabildiğince az yapın.
Uykunuzu kaçırmak için asla enerji içeceklerine başvurmayın. İşinize yarayan kısmında çok etkili olabilir. Ancak etkisi geçtiğinde vücut çok değişik tepkiler verir. Kan akışının aşırı hızlanması ve vücudun değişik yerlerinde ağrılar bu olaya örnektir. Aynı zamanda enerji içeceğinin etkisi geçince 1 saat kendiniz uyumamalısınız.
En sağlıklı uyku kaçırma yöntemlerine yüz yıkamak, temiz hava almak,
Son olarak da uyku kaçırmanın en iyi yolu uyumaktır. Eğer böyle sıkıntılar yaşamak istemiyorsanız hayatınızı düzenli yaşayın. Hem sabah hem akşam uyumak gibi bir probleminiz varsa sebebi yorgunluktur. Daha doğrusu akşam yeteri kadar uyuyamamış olmanızdır. Okul vaktinde bile olsa akşam yeterli uyumazsanız sabah uykunuz gelir.
Bütün bunları sabaha kadar uyumadığım için yazdım. Şu anda saat 6 ve 8 saat derse giricem. Benim gibi olmayın.
Öncelikle uyku kaçırmak beyni uyanık kalmaya zorlamaktır. Vücudun başka yerlerini kandıramazsınız. Dinlenmesi gereken mideyi enerji içeceği ile canlandıramazsınız yani
Uyku kaçırmak için kullanılan yöntemler uykuyu kaçırmaya değil ertelemeye iter. Yani siz kahve içince 1 saat enerjik oluyorsanız, etkisi geçtiğinde de 1 saat daha yorgun olursunuz. O yüzden bu tür yöntemleri olabildiğince az yapın.
Uykunuzu kaçırmak için asla enerji içeceklerine başvurmayın. İşinize yarayan kısmında çok etkili olabilir. Ancak etkisi geçtiğinde vücut çok değişik tepkiler verir. Kan akışının aşırı hızlanması ve vücudun değişik yerlerinde ağrılar bu olaya örnektir. Aynı zamanda enerji içeceğinin etkisi geçince 1 saat kendiniz uyumamalısınız.
En sağlıklı uyku kaçırma yöntemlerine yüz yıkamak, temiz hava almak,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
çalışmak örnek verilebilir. Ayakta durarak yapılanlar daha etkilidir.Son olarak da uyku kaçırmanın en iyi yolu uyumaktır. Eğer böyle sıkıntılar yaşamak istemiyorsanız hayatınızı düzenli yaşayın. Hem sabah hem akşam uyumak gibi bir probleminiz varsa sebebi yorgunluktur. Daha doğrusu akşam yeteri kadar uyuyamamış olmanızdır. Okul vaktinde bile olsa akşam yeterli uyumazsanız sabah uykunuz gelir.
Bütün bunları sabaha kadar uyumadığım için yazdım. Şu anda saat 6 ve 8 saat derse giricem. Benim gibi olmayın.