Adam haklı. Sen kimsin yaa! kimsin! Karsınızda FiratGo var mediakiraft kimsin sen ya!şu beni güldürdü "MediaKraft gibi bir grup olsak"
ulan sen kimsin mediakraft kim onlar koskoca şantiye sen kim oluyon![]()
Neden böyle kaba davranıyosunki? Sadece bir örnek verdim? Kızmana gerek yoktu tartışmak istedim sadecenasıl bir fikir söliyim mi bknz : Kinder penguin reklamı
anne cohzel bir fihrim vağ büyüyünce bir şaqıcı olacam ve senin için şarqılar yazıcam
şu beni güldürdü "MediaKraft gibi bir grup olsak"
ulan sen kimsin mediakraft kim onlar koskoca şantiye sen kim oluyon
:/Adam haklı. Sen kimsin yaa! kimsin! Karsınızda FiratGo var mediakiraft kimsin sen ya!
Ad iyiymişGamerKıraft oluruz bizde. SONUNA KADAR DESTEK!
Ya tamamda ben onun kadar büyük bir grup olalım demiyorumki bu insanlar yapabiliyorsa biz neden yapamıyoruz? onlarıda Allah yarattı bizide? onlardakide beyin aynı bizdekide? Normal bir grup olsak bile bunları yapabiliriz ne biliyim :/İsteğini taktir ettim ama haklılar.. Mediakraft çok büyük bir şirket. Hemen hemen her yerde insanları var. İsviçre-kanada fln
Ya ben ofismi açak diyorum"onlarıda Allah yarattı bizide? onlardakide beyin aynı bizdekide?" bir onların cebine bak birde kdni cebine![]()
gerek yok tipin olsun full raizer dış donanım olsun facecam açıp makrolu hg oyna sonra ekipmanlarını göster etti sana 200.000 aboneYa ben ofismi açak diyorumyoutube kanalı açalım diyorum
![]()
Ozağn ? jsjsjgerek yok tipin olsun full raizer dış donanım olsun facecam açıp makrolu hg oyna sonra ekipmanlarını göster etti sana 200.000 abone![]()
Düşünüyodum ancak türk müziklerini bass yapıyorum ve açtığım kanala koyuyorum artıkGoGroup ismi iyi ben destekliyorum video da çekerim![]()