Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Intel® Core™ i5 4210U Processor, 6gb ram kaldırırsa kaç fpspc yokki onu alırsam kaldırırmıcanyourunit.com , gir bak hacı
O tür siteler genellikle doğru cevaplar vermiyor. RX 460 çoğu oyunu oynatmaz gösterirken oyunlar Ultra'da 60FPS oynanıyor.canyourunit.com , gir bak hacı
Sitede direk aracı çalıştırmadan gereken minimum veya önerilen özellikleri görebilirsin, ki hatalı olduğunu görmedim. Bu tip siteler arasında en güvenilir olanı bu sanırım. Aynı zamanda sadece grafik kartına bakarak yorum yapmıyor site tabi ki, bu nedenle dediğinizi tam anlayamadım.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.kanal 840m kartıyla oyun testleri yapıyor. Bir göz atmakta fayda var.
GTA V'te 1366x768 çözünürlükte ve Orta-Yüksek ayarlarda 20-30 fps görünüyor. Son sahnede 5'e bile düşüyor. Genellikle 24-27 FPS
Doom 1280x720 çözünürlükte Düşük ayarlarda 30'un biraz altı ve üstünde çıkış ve iniş yaşıyor.
O tür siteler genellikle doğru cevaplar vermiyor. RX 460 çoğu oyunu oynatmaz gösterirken oyunlar Ultra'da 60FPS oynanıyor.
Eğer almadıysanız kendinize bütçeniz düşük olsa bile bir masaüstü toplayın.
Eğer aldıysanız malesef çok yüksek performans alamazsınız.
Ekleme: Bilgisayar 2000 TL gibi bir şey. 2000 TL'ye monitör dahil çok güzel sistemler toplayabilirsiniz.
daha almadım pcler hakkında bilgim yok max 2500-3000e nasıl pc toplayabilirim masaüstüLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.kanal 840m kartıyla oyun testleri yapıyor. Bir göz atmakta fayda var.
GTA V'te 1366x768 çözünürlükte ve Orta-Yüksek ayarlarda 20-30 fps görünüyor. Son sahnede 5'e bile düşüyor. Genellikle 24-27 FPS
Doom 1280x720 çözünürlükte Düşük ayarlarda 30'un biraz altı ve üstünde çıkış ve iniş yaşıyor.
O tür siteler genellikle doğru cevaplar vermiyor. RX 460 çoğu oyunu oynatmaz gösterirken oyunlar Ultra'da 60FPS oynanıyor.
Eğer almadıysanız kendinize bütçeniz düşük olsa bile bir masaüstü toplayın.
Eğer aldıysanız malesef çok yüksek performans alamazsınız.
Ekleme: Bilgisayar 2000 TL gibi bir şey. 2000 TL'ye monitör dahil çok güzel sistemler toplayabilirsiniz.
GTA V artık o kadar büyütülecek bir oyun değil. 2000 TL'lik PC ile Rahatça oynarsınız.daha almadım pcler hakkında bilgim yok max 2500-3000e nasıl pc toplayabilirim masaüstü
bide araba modu falanda yüklicem çok kasar o zaman bu pc
İnternette bu konu ile onlarca yorum gördüm ve çoğu bu tür sitelerin doğru çalışmadığını savunuyor.Sitede direk aracı çalıştırmadan gereken minimum veya önerilen özellikleri görebilirsin, ki hatalı olduğunu görmedim. Bu tip siteler arasında en güvenilir olanı bu sanırım. Aynı zamanda sadece grafik kartına bakarak yorum yapmıyor site tabi ki, bu nedenle dediğinizi tam anlayamadım.