Nametagedit Plugini yükleyerek yapabilirsin.beyler oyuncuların adı hep kafasında yazmasını istiyorum hangi plugin kulana bilirim normalde mauseyi üstüne tutmazsan görünmüyor
yükledim ama işe yaramadı editleye biliyorum isimleri ama mauseyi üzerine tutmayınca gözükmüyo diger serverlerde yaratıkların adı bile gözüküyoNametagedit Plugini yükleyerek yapabilirsin.
Bizim sunucumuzdada mevcut gözükmesi lazımyükledim ama işe yaramadı editleye biliyorum isimleri ama mauseyi üzerine tutmayınca gözükmüyo diger serverlerde yaratıkların adı bile gözüküyo
şu an bizim VPN makinanın şirket de portları aktif degil yarın şirket e gittihimde aktif edeceyim hazırlık yapıyorum şu an ' daBizim sunucumuzdada mevcut gözükmesi lazım
serverinin ip adresini verirsen gelip yardımcı olabilirim
Tamam skype:birolbatowski adresinden iletişime geçebilirsinşu an bizim VPN makinanın şirket de portları aktif degil yarın şirket e gittihimde aktif edeceyim hazırlık yapıyorum şu an ' da
O hangi sürümmüş öyle, öyle birşeymi var ?beyler oyuncuların adı hep kafasında yazmasını istiyorum hangi plugin kulana bilirim normalde mauseyi üstüne tutmazsan görünmüyor
Evet var NameTagEdit isimli plugin ile bunu yapabilirsin iyi forumlar.O hangi sürümmüş öyle, öyle birşeymi var ?
Evet var NameTagEdit isimli plugin ile bunu yapabilirsin iyi forumlar.
Teşekkürler.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu ikisini NameTagEdit'den daha iyi buluyorum. Bi' göz atmanızı öneririm.
skypdan ekledimTeşekkürler.
1.7 1.8 spigot olan hangisi?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu ikisini NameTagEdit'den daha iyi buluyorum. Bi' göz atmanızı öneririm.
"Tested Minecraft Versions:" kısmına bakarsan görebilirsin. (Spigot sayfasından)1.7 1.8 spigot olan hangisi?