korkugunu
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Tamamdır ilgileniyorum hemen herhalde yanlış bir şey olmuş.oyunda berk isimli mod var 1 dk lık ban atıcam 1 dk sonra geri girersin dedi bende tamam dedim daha açılmadı çakma lobide kalıyo
Güncel!
Tamamdır ilgileniyorum hemen herhalde yanlış bir şey olmuş.oyunda berk isimli mod var 1 dk lık ban atıcam 1 dk sonra geri girersin dedi bende tamam dedim daha açılmadı çakma lobide kalıyo
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Konu tasarımı serverimiz gelişince daha da güzelleşecek.Hoş bir spawn var.Ben açıkçası beğendim.Konu tasarımı daha güzel olabilirdi.Başarılar dilerim ^^
Dediğiniz gibi konu tasarımımız açık konuşmak gerekirse güzel değil ama el atacağız merak etmeyin. @GevzeOyuncu 'nun söylediği gibi.Hoş bir spawn var.Ben açıkçası beğendim.Konu tasarımı daha güzel olabilirdi.Başarılar dilerim ^^
Değerli yorumun için teşekkürler. Fikirlerini en yakın zamanda işleme koyucaz.Güzel güzel birazcık daha yenilikler eklerseniz dahada iyi olabilir diğer sunucularda olmayan şeyler ekleyin konuyu biraz daha geliştirin birde konuya ada resmini felan koyun resimleride shader pack ile çektinizmi konunun ayrı bi havası olur iyi forumlar.
Özelden atarsanız sevinirim...Sunucuda bazı sunucularda olan klasik bug var. Bu bugla çok büyük sorunlar yaşayabilirsiniz haberiniz olsun. Başkaları bilmesin diye yazmaya gerek duymuyorum şu an.