- En iyi cevaplar
- 0
Bukkit Server kurdum Portlu Kendim girebiliyorum fakat başkaları giremiyor bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Bukkit demişsim spigot kullanıyorum Windows güvenlik duvarı kapalı modem üzerinden porta nasıl izin verceğim ? Turkcell Superonlinenin en güncel modemini kullanıyorumWindows kullanıyorsan güvenlik duvarını kapat veya sunucun için ayarla. Modemin üzerinden sunucunun portuna izin vermen gerek. Alternatif olarak eğer modemin destekliyorsa dmz açabilirsin (dmz tüm portları açacağı için güvenliğin riske girecektir). Ek olarak Bukkit yerine Spigot veya PaperSpigot kullanmanı öneririm performansını daha yüksek tutman için.
Turkcell bildiğim kadarıyla modem üretmiyorBukkit demişsim spigot kullanıyorum Windows güvenlik duvarı kapalı modem üzerinden porta nasıl izin verceğim ? Turkcell Superonlinenin en güncel modemini kullanıyorum
Üretmiyor kullandığı modem Huawie işteTurkcell bildiğim kadarıyla modem üretmiyorModemin marka ve modeliyle beraber "how to port forward | nasıl port açarım" şeklinde bir arama yaparsan sonuca ulaşırsın diye düşünüyorum.
Dediğim gibi arama yaparsan sonuca ulaşırsın. Hiç zor değil emin ol.Üretmiyor kullandığı modem Huawie işte![]()
Port açmayı biliyorum portu açtım windows güvenlik duvarı kapalı ve javaların hepsine izin verdimDediğim gibi arama yaparsan sonuca ulaşırsın. Hiç zor değil emin ol.
O halde sunucuya erişememeleri için hiçbir sebep yok demektir. Hala sıkıntı yaşıyorsan "No-IP, "DynDNS" tarzı bir dynamic dns servisi ile test edebilirsin.Port açmayı biliyorum portu açtım windows güvenlik duvarı kapalı ve javaların hepsine izin verdim
Teşekkürler İyi forumlarO halde sunucuya erişememeleri için hiçbir sebep yok demektir. Hala sıkıntı yaşıyorsan "No-IP, "DynDNS" tarzı bir dynamic dns servisi ile test edebilirsin.