[SK] Authme %100 Türkçe - Botkoruması

Verdiğiniz Puan?

• 1

• 3

• 5

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar,
Yine ben. Bugün sizlere yapmış olduğum (yeni bitti) authme yani giriş kayıt skriptini tanıtacağım
ne diyim bildiğiniz authme sadece türkçe ve şifre kaydediyor
İndirme Linki:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

VirüsTotal:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bug mug varsa veya eklenmesini istediğiniz bir şey varsa yorumlarınızı bekliyorum!

Bu arada şu bahsettiğim textureli lol.sk bitti ama yaklaşık 2 ay sonra yayınlayacağım bazı buglar var onları hallediyorum!

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Obfuscated yapmış. Ayrıca sanırım skriptine bakılmasını istememiş arkadaş.
Azcık forumda araştırın. Rosenrot anlatmıştı.

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi açtım dosyayıda,kodu nasıl görüyoruz çakamadım.Bendemi oldu,gizleme falan mı yaptın anlayamadım.Kılıç var sadece.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Karartmış. Göremezsiniz. Ama bu tür şifrelemeleri bulan bazı siteler var. Ama tam doğru sonuc vermez.

WegasTR

En iyi cevaplar
0
Obfuscated varsa ben yokum. Güvenmemezlikten değil, ya op alma varsa? Ve neden gizledin?

MertXDDX

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Authme'de gelişmiş sistemler var ve türkçedir doğru.
Skripte göz atmadım ama arkadaşlar gizlemişsin diyor. İnsanlarda "yasaklanan veya gizlenen bir şeyi daha çok isteme" huyu var :)
Gizlemen saçma olmuş, çalınırsa açığa çıkar zaten kimin olduğu. Yada belki alıntılar yaptığın için gizlemiş olabilirsin.
Bana bakacak olursak skript yazman iyi ancak neden var olani geliştirmek veya yeni bir şey seçmiyorsun onu anlamadım ?

TarikHacioglu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Pluginden daha çok yer kaplamaz mı bu? Ayrıca plugini varken ne gereği var, Türkçeleştirmek mi istiyorsun;

Kod:
command /giris:
    trigger:
        execute player command "/login"