Shalynx1
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Ts Den Bize Ulaşabilirsin : Chromanetwork.nitrado.netAlım varsa olabilirim yaş 17 Skype :Birolbatowski
İyi Günler!
Ts Den Bize Ulaşabilirsin : Chromanetwork.nitrado.netAlım varsa olabilirim yaş 17 Skype :Birolbatowski
Konu tasarımın gayet güzel. Sunucuya girmedim. Girmeyi düşünebilirim. Başarılar..
![]()
Bu grafikler nasıl oluşturuluyor acaba?
Konu tasarımı daha güzel olabilir ayrıca spoilerleri kaldır bence.
Konu tasarımını beğendim.
Şöyle bir baktımda güzel bir sunucuya benziyor.
Bir ara test etmek için gelebilirim.
Oradan buradan toplama vektörleri bende bulabiliyorum da kendim böyle çizmek istiyorum, bu vektörleri siz çizdiniz sandım. Merak ettim..Oradan buradan toplama vectorler skype adresini verirsen elimde bulunanları atabilirim
İyi Forumlar
Oradan buradan toplama vektörleri bende bulabiliyorum da kendim böyle çizmek istiyorum, bu vektörleri siz çizdiniz sandım. Merak ettim..
Buildleriniz bi kısmı SG maplerinden alıntı gibi olsada, diğer sunucular gibi schematic değil de elle yapılması hoş olmuş. Başarılar![]()
Sunucu kapalı fln mı ? Adres çalışmıyor da. Bir ara gelip görmek isterim.
dostum sunucu güzel fakat şu an okul zamanı bütün serverlerin onlineleri düsük bence yazın açmalıydınız daha cok oyuncu gelirdi
Çok oyuncu gelmemesinin nedeni belli. +15 Yaş kitlesi olsa bile diğer sunculardan ayıran bir özellik göremedim.
Peki eğitim NPC'si nasıl bir şey olucak ?