Bazı İsteklerim Vardı'da Bakarmısınız?

ElmasKatili

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba;
Değerli forum üyeleri sizlerden birkaç şey isteyeceğim verirseniz süper olur şimdiden teşekkür ederim.
1-)Spigot 1.8(Hatasız,bugsuz)
2-)Essentials 1.8(Hatasız,bugsuz)
3-)GroupManager 1.8(Hatasız,bugsuz)
4-)PaidsRank 1.8(Hatasız,bugsuz)
İYİ FORUMLAR...

MertXDDX

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunların hepsini internetten araştırarak bulabilirsin :) şu an yardım ederdim ancak meşgulüm. Pek yardımcı olacaklarını sanmam :(

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
1- "https://forum.gamer.com.tr/konu/en-stabil-spigot-sueruemue-nedir.355272/#post-2023541"
2- Spigot üzerinden EssentialsX şeklinde arama yap ardından en son developer sürümünü indir. Yanında EssentialsXSpawn gibi eklentilerinide bulabilirsin.
3- Groupmanager Essentialsx ile aynı build sayfasındadır. Fakat asla tavsiye etmem. zPermissions gibi daha kaliteli pluginleri denemelisin. (Bununla alakalı yardıma ihtiyacın olursa özel mesaj atabilirsin her zaman.)
4- PaidRanks güncel bir plugin olmadığından sorunlar yaşama olasılığın yüksek. Alternatiflerini aramalısın. Eğer bulamazsan (gerçekten 1 saat kadar araştırdıktan sonra bulamazsan) özel mesaj atabilirsin veya buraya yazabilirsin.

Bunların hepsini internetten araştırarak bulabilirsin :) şu an yardım ederdim ancak meşgulüm. Pek yardımcı olacaklarını sanmam :(
Bu mesajı yazmasanda olurdu çünkü bir faydası dokunmadı kimseye :)

ElmasKatili

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- "https://forum.gamer.com.tr/konu/en-stabil-spigot-sueruemue-nedir.355272/#post-2023541"
2- Spigot üzerinden EssentialsX şeklinde arama yap ardından en son developer sürümünü indir. Yanında EssentialsXSpawn gibi eklentilerinide bulabilirsin.
3- Groupmanager Essentialsx ile aynı build sayfasındadır. Fakat asla tavsiye etmem. zPermissions gibi daha kaliteli pluginleri denemelisin. (Bununla alakalı yardıma ihtiyacın olursa özel mesaj atabilirsin her zaman.)
4- PaidRanks güncel bir plugin olmadığından sorunlar yaşama olasılığın yüksek. Alternatiflerini aramalısın. Eğer bulamazsan (gerçekten 1 saat kadar araştırdıktan sonra bulamazsan) özel mesaj atabilirsin veya buraya yazabilirsin.

EssentialsX ne oluyor? Normal Essentials istiyordum?

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
EssentialsX ne oluyor? Normal Essentials istiyordum?
EssentialsX: Essentials'ın sahibi artık Essentials'ı güncellemediği için DrtShock tarafından sürdürülen bir projedir. Bukkit'teki Essentials dan daha iyidir ve bir sürü ek özelliğe sahiptir. (Oyun içerisinde komut ile kit oluşturabilmek gibi)

MrAga98

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bu sekilde yardim etmen guzel ama
Aradigi seyleri nerde bula bilcegini gostersen bir dahakine kendisi rahatlikla bulur ve sorun yasamaz :)
Ornek google.com ac ve bunu yaz
site:forum.minecraftturk.com Essentias 1.8 Bugsuz versiyon ve ya
site:spigotmc.org Essentias 1.8

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu sekilde yardim etmen guzel ama
Aradigi seyleri nerde bula bilcegini gostersen bir dahakine kendisi rahatlikla bulur ve sorun yasamaz :)
Ornek google.com ac ve bunu yaz
site:forum.minecraftturk.com Essentias 1.8 Bugsuz versiyon ve ya
site:spigotmc.org Essentias 1.8
Aradağın şeyi Google ile bulabilmen hiç zor değil. Biraz yabancı dil ve biraz zeka yetiyor. Fakat bulamıyorsan gelip buraya konu açıyorsun ve bizde gösteriyoruz nerede olduğunu :)

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
1 -
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

2 -

3 -

4 -

Arkadaşlar bunları bulmak 5 dakikamı bile almadı,"Google'de bulabilirsiniz." benzeri yorumlar yapacağınıza 5 dakikanızı esirgemeyip arkadaşa yardım etseniz ölmezsiniz,hayırlı forumlar.

MrAga98

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aradağın şeyi Google ile bulabilmen hiç zor değil. Biraz yabancı dil ve biraz zeka yetiyor. Fakat bulamıyorsan gelip buraya konu açıyorsun ve bizde gösteriyoruz nerede olduğunu :)
Ayn Google ile cok fazla sey buluna biliniyor sadece direk googlede aratinca cok fazla secenek cikiyor direk iyi plugin forumlarindan aratirsa o sayfadaki sonuclar cikar
Sitelerden aratmak benim cok isime yariyor bu nedenle bu yola aratirsa aradigi seyden fazlasinida bula bilir.
1 -

2 -

3 -

4 -

Arkadaşlar bunları bulmak 5 dakikamı bile almadı,"Google'de bulabilirsiniz." benzeri yorumlar yapacağınıza 5 dakikanızı esirgemeyip arkadaşa yardım etseniz ölmezsiniz,hayırlı forumlar.
Arastirma yapmayi ogretmek daha mantiklidir ki kenidisini gelistire bilsin

Son düzenleme:

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
1 -

2 -

3 -

4 -

Verdiğin ilk link güncel değil. İkinci linkteki Essentials, benim verdiğime göre eski. 3. linkteki GroupManager 1.8.8 üzerinde çalışmıyor yada hatalı olması lazım yine benim verdiğim olacak... Paidranks 1.8.8 uyumlu değil :) Aferin 5 dk içerisinde tamamen yanlış bilgiler bulmuşsun.

Yardımcı olduğumu görmemişsin ve yardım etseniz ölmezsiniz demişsin...

Son düzenleme: