Forumda yavaşlama.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Çerezlerin birikiminden ötürüymüş. 4-5 aydır temizlemiyordum. Sorun çözüldü.

Son düzenleme:

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Siteye ilk girdiğimde tam 1 dakika yüklenme süresi oluyor.Daha sonra sekmeyi kapatmadan gayet hızlı bir biçimde sitede dolaşıyorum.

Bu sorun internetten kaynaklanıyor.
CyberVPN kullan.

TarikHacioglu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yo hayır bazen cevapla kısmında inch ikonu gidiyo ama o sırada yorum atmış oluyo. Şuanlık internet yavaş Türkiyenin bazı bölgelerinde.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
@StableDeveloper Benzer bir sorunu yaşadığımda yetkililerden birine güç bela mesaj atmıştım ve sorunun sunucu kaynaklı olduğunu, en kısa sürede gidereceklerini öğrenmiştim. Yaklaşık 1-2 gün içinde de düzelmişti. Şu sıralar bende mesajlar gönderilmiyor bazen 5-15 defa deniyorum üst üste. (Dün 2 defa oldu)

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@StableDeveloper Benzer bir sorunu yaşadığımda yetkililerden birine güç bela mesaj atmıştım ve sorunun sunucu kaynaklı olduğunu, en kısa sürede gidereceklerini öğrenmiştim. Yaklaşık 1-2 gün içinde de düzelmişti. Şu sıralar bende mesajlar gönderilmiyor bazen 5-15 defa deniyorum üst üste. (Dün 2 defa oldu)
O sendeki olay başka birşeydi.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Muhtemelen forumun etrafındaki reklamlar, her konudaki resimler ve yazılar, ve bir o kadarda üyelerin bilgileri yüklenmiş bilgisayara. Tarama verilerini temizlerken sadece çerezleri sildim en baştan itibaren. şu an düzelmiş görünüyor. Fakat telefonumda da yavaşlama var ki telefonumdaki çerezleri silmemde etki etmedi..