Server Kapanma Sorunu

korsan734

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar 72 kişilik AxiTR'den Server kurdum
Bot Koruması var Ama Server nedense Arada bir Kapanıyor Biri
DDosmu Atıyor bilmiyorum DDos Koruması bilen varsa atabilirmi
1.7.x-1.8.x
Arkadaşlar Teşekür Ederim Vakit Ayırıp Okuğunuz İçin.

ZediaphBack

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server dosyasının içinde bulunan loglara bakmalısın AxiTR den başka bir hostinge geçmeni tavsiye ederim İyi Forumlar

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
DDOS veya bot atıldığına dair kesin kanıtınız varmı? Loglarda botlar gözüküyor mu? Belki bir plugin-pluginlerden ötürü çökme yaşanıyordur.
Ayrıca AxiTR almak ile çok büyük hata yapmışsınız. Ne yaparsanız yapın saldırı yemeniz muhtemeldir.

BerkantEserTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
axitr mi ? Yapmayın hocam para yedirmeyin şunlara benim 2.5 Milyar paramı yuttular kaybettiler...
Benim kazandığım parayı kıskanıp hesabımı engellediler :)

Açıcaksan Batihost tavsiye ederim :)

korsan734

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hepinizin Yorumları İçin Teşekür ederim DDos Kanıtım yok Ama tahmin ediyorum AxiTR açmanın sebebi Nedense Bana çok yakın geliyor adamlar ve ayrıca para için değil 72 kişilik 9 ay açık serverim Nitradodan açardım 5 aylık aynı hesaba gelirdi ama ginede AxiTR Cazip geldi Taşımak Diyorsunuz ama Nasıl Taşıcam Arkadaşlar Bot Atamazlar galiba çünkü AntiBOT var Tavsiyelerinizi Bekliyorum.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hepinizin Yorumları İçin Teşekür ederim DDos Kanıtım yok Ama tahmin ediyorum AxiTR açmanın sebebi Nedense Bana çok yakın geliyor adamlar ve ayrıca para için değil 72 kişilik 9 ay açık serverim Nitradodan açardım 5 aylık aynı hesaba gelirdi ama ginede AxiTR Cazip geldi Taşımak Diyorsunuz ama Nasıl Taşıcam Arkadaşlar Bot Atamazlar galiba çünkü AntiBOT var Tavsiyelerinizi Bekliyorum.
Loglarına bakarak bot atılıp atılmadığını görebilirsin (Çok fazla giriş yapılmışsa aynı anda ve/veya giriş yapanların isimleri rastgele sayı ve harflerden oluşuyorsa bot olasılığı yüksektir). DDoS konusunda senin yapabileceğin pek bir şey yok. Axi'ye ne kadar veriyorsun bilmiyorum ama Batihost, 1sunucum gibi bilindik hostingler her zaman daha iyidir.

Absolatte

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hanibu tavsiyemdir. Ayrıca kullanıcılarını sıkmamak için CPU kullanımında sınırlama koymuyorlar, bu güzel kıyağından yararlanabilirsiniz.
(Ama eğer CPU kullanımında ileri giderseniz, sınırlama koyabilirler.)