warminmaxscaky
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
-------------------------------------------------------------------
Adım: ceyhun
Nick: Goofa
Ne olmak istiyorum: Builder
Build Yeteneği ss: Herhangi bi kaydetmiş olduğum resim vb yok ama şöyle söylemek gerekirse yaşım 18 ve minecraftı ilk çıktığı zamandan beri oynamaktayım bir kaç kez server açmışlığım oldu ama komutlarla uğraşmak zor geldiği için bıraktım benim için mecevraft yapı yapmak üstüne dayalı bi oyun bayadır oynamıyordum şu an içimde çok güzel tasarım fikirleri var istersen deneyebilriz
Kaç yıldır MC oynuyorsun: İlk zamanından beri
Ne kadar saygılıyım: Çok
SERVERE ne kadar katkıda bulunabilirsin (para deyil): Builder konusunda aklının almıcağı kadar yardımcı olurum her şeyi yapıp baya bi zamanımı veririm
------- Bana burdan ulaşamazsan bu adresten ekleyebilirsin :
------------------------------------------------------------------
Adım: ceyhun
Nick: Goofa
Ne olmak istiyorum: Builder
Build Yeteneği ss: Herhangi bi kaydetmiş olduğum resim vb yok ama şöyle söylemek gerekirse yaşım 18 ve minecraftı ilk çıktığı zamandan beri oynamaktayım bir kaç kez server açmışlığım oldu ama komutlarla uğraşmak zor geldiği için bıraktım benim için mecevraft yapı yapmak üstüne dayalı bi oyun bayadır oynamıyordum şu an içimde çok güzel tasarım fikirleri var istersen deneyebilriz
Kaç yıldır MC oynuyorsun: İlk zamanından beri
Ne kadar saygılıyım: Çok
SERVERE ne kadar katkıda bulunabilirsin (para deyil): Builder konusunda aklının almıcağı kadar yardımcı olurum her şeyi yapıp baya bi zamanımı veririm
------- Bana burdan ulaşamazsan bu adresten ekleyebilirsin :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
------------------------------------------------------------------