SkyBlock sunucusunda neler olmalı?

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Mümkün olduğunca az yetkili al. hepsi bilgili ve doğru düzgün kişiler olsun.
Herşeyi otomatikleştirmeye çalış, bölece yükün azalır. (örn. oto mute, rehber botu, websitesinden vip satışı, otomatik temizlik, oto reset)
Market uyumuna kesinlikle dikkat et ve opskyblock yapma.
Opskyblock sunucular çok oyuncu çeker fakat ömrü azdır.
Bildiğin tüm bugları kapat oyuncular buldukları her buğu çıkarları için kullanırlar.
Iyi bir hostinginde olursa bir sıkıntı olmaz.

Bunlar sadece öneriler, farkındayım sen sistem istemişsin fakat sistemleri kendin düşüneceksin. sonra alıntı v.s lafları ile uğraşmaman için.

GevezeOyuncuNW

play.gevezeoyuncu.com 1.11.2
En iyi cevaplar
0
Herşeyi otomatikleştirmeye çalış, bölece yükün azalır. (örn. oto mute, rehber botu, websitesinden vip satışı, otomatik temizlik, oto reset)
Bildiğin tüm bugları kapat oyuncular buldukları her buğu çıkarları için kullanırlar.

Bunlar sadece öneriler, farkındayım sen sistem istemişsin fakat sistemleri kendin düşüneceksin. sonra alıntı v.s lafları ile uğraşmaman için.
Zaten piyasada oyuncu yoksa hep şu OpSkyblock OpFaction OpBilmemne yüzünden yok. Üşüngeç bir millet olduğumuz için hazıra alışkınız maalesef.

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hosting rabisu olucak.Site işlerinden pek anlamıyorum,forum açıcam sadece kısa süre sonra.Toparlayıp genel bir siteyi bir script satın alınca yaparım.Teşekkürler.

TarikHacioglu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hosting rabisu olucak.Site işlerinden pek anlamıyorum,forum açıcam sadece kısa süre sonra.Toparlayıp genel bir siteyi bir script satın alınca yaparım.Teşekkürler.
Şiddetle, @batihost.com u tavsiye ederim. Ticket at belki özel paket oluştururlar sana. Ama kesinlikle Batihost.com'u öneriyorum.
Not: Rabisu'yu kötülemedim, performansını bilmiyorum ama gerçek ve ileride yükselecek bi sunucu açıcaksanız, batihost.com size yeter.

Ben batihost'u öneririm hem kolaylıkta sağlıyorlar :)
Aynı anda, bi kutlayalım bunu. :p

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Rabisu tavsiyemdir.Yeni bir hosting.Yenilikçi olmakta iyidir :3

@Rabisu

AvNitro

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Takım savaşları Sandık Açlımı Ada Savaşları Olabilir yeni olarak :D

AvNitro

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Takım savaşları Sandık Açılımı Ada Savaşları Olabilir yeni olarak :D

baydd

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
öncelikle meraba kardeşim sky block serveri açacaksan başka serverlerde olmayan eklentiler olmalı mesela pets eklentisi var onun gibi görsellik ve güzellik katacak eklentiler yardım istersen yardımcı olurum bende bi ara açmıştım sonra oynamadıgım için kapattım istersen dosyayı senınle paylaşa bilirim ana söyleyeyim benim arkadaşlarım yabancı oldugu için server ingilizce istersen sen düzel tirsin istersen beraber düzeltiriz sıkıntı yok