19 yaşında minecrafta yeni başladık yorumlarınızı bekliyoruz

ergenecondom

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
merhabalar kardeşlerim yaşımız 19 olsada minecrafta yeni başladık ve bir video çektik pek bilgili değiliz izleyip yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim çekmemizi istediginiz videolar veya önerdiğiniz şeyler varsa videonun altına yazabilirsiniz dikkate alıyoruz hatam varsa affola video linkimiz:
Başka Oyun videolarıda vardır hergün video eklemeye çalışıyoruz.

Son düzenleme:

knife67

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
23 yaşındayım,önerim: yol yakınken geri dönüp kendinizi kurtarın...

Güncelleme Notları:
[SUNUCU GENELİ]
Yanlış hapse atma ve laglı kişileri hile algılaması sorunu kısmen çözüldü[BETA], ancak hala hapse atılıyorsanız TTNET müşteri hizmetlerini arayıp selamımı iletiniz ... Onlar anlar
Sunucu geneli ufak optimizasyon ayarlamaları yapıldı,hedefimiz bu haftasonu +100!
Ayrıca bayılmak üzere olduğumdan hatırlamadığım bir sürü bugfix yapıldı.
[FACTİON MMORPG]
Yanlışlıkla oluşan hasar hologramlarının çoğu temizlendi.
Mob hasarları yeniden ele alındı, artık moblara vurunca değil, onlar size vurunca hasar alıp zehirleneceksiniz. [BETA]
[SİLAHLI HG]
Bugfix yapıldı, lobisine ufak eklemeler ve düzenlemeler yapıldı.
En önemliside artık blok kıramayacaksınız,yada koyamayacaksınız, elveda siperci kiti.
veee gelelim en büyük bombaya
[MİNİGAMES]
Futbol: 3 büyüklerin formalarını giyin,futbolumuzu deneyin, doku paketini yükleyip sesi açmayı unutmayın.
Paintball: CS haritalarında birbirinden harika TDM,Bayrak Kapma ve Çekirdeği İmha modunda boya atarlar ile savaşın. Doku paketi zorunlu.
MobKart: Sadık hayvanına binip rakiplerinle savaşarak bitiş çizgisine ulaş.(3.pisti yarın öğlen ekleyeceğim)
Skywars: Bildiğiniz skywars.
Rush: Bedwars sevilen bir oyun,artık bizdede var.
BuildBattle: Verilen konuya uygun olarak yapını oluşturman için 5 dakikan var,troll nispeten serbest :)
OITC: Tek okun tek atış hakkın var, ıskalarsan yakın dövüşe hazır ol!
Gungame: Oyunun sonu yok, birini öldürdükçe ekipmanın gelişiyor, free pvp!
Enfeksiyon,Pizza Spleef ve EggWars yakında tamamlanacak!
DIKKAT! BOL BOL BUGLA VE EKSİKLE KARŞILAŞMANIZ OLASI, GERÇEKTEN SUNUCUYA ZARAR VERECEK BUGLARI TESPİT EDENLERE SİTEMİZDE VİP KREDİSİ HEDİYE EDECEĞİZ,İYİ OYUNLAR!
başarılı kardej

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam değerli kardeşim. İletişime geçebilir miyiz sizinle. Ulaşabileceğim bir skype verirseniz sevinirim. Bazı projelerde beraber çekimlerimiz olabileceğini düşünüyorum. Yorumu okuyanlar arasında YouTube kanal sahibi yaşça büyükler varsa yine bi benimle iletişime geçerlerse memnun olurum. pm den ulaşınız

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Videoda kullanılan üslup açık net, Ses kalitesi fena değil. İzleniş bakımından oldukça akıcı.
Gerçekten beğendim, Yolunuz açık..

Sizinle iletişime geçebilir miyim acaba? Bir konu hakkında görüşmek istiyorum.

Başarılar.​

ergenecondom

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Selam değerli kardeşim. İletişime geçebilir miyiz sizinle. Ulaşabileceğim bir skype verirseniz sevinirim. Bazı projelerde beraber çekimlerimiz olabileceğini düşünüyorum. Yorumu okuyanlar arasında YouTube kanal sahibi yaşça büyükler varsa yine bi benimle iletişime geçerlerse memnun olurum. pm den ulaşınız
yorumun için teşekkürler pm attım kardeşim

Videoda kullanılan üslup açık net, Ses kalitesi fena değil. İzleniş bakımından oldukça akıcı.
Gerçekten beğendim, Yolunuz açık..

Sizinle iletişime geçebilir miyim acaba? Bir konu hakkında görüşmek istiyorum.

Başarılar.​
yorumun için çok teşekkür ederim pm ile attım

Videolar güzel fakat benim takıldığım nokta foruma 2014'den beri üyesin fakat Minecraft oynamaya yeni mi başladın?
foruma yeni üye oldum video çekmeye basladıgımda beri büyük ihtimalle hatalı forum adminyle konusmak lazım :)