Survival Sunucu Aciyorum - Tavsiyeleriniz?

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar merhaba ben secret_wither 3 yildir bu isle ugrasiyorum sunucu acma isiyle forumdada cok populer olmustum bu konularda daha sonra oyuna 6-9 ay ara verdim 1 hafta once gene basladim yogun calismayla sunucunun plugin paketininin %80 ini hazirladim ama temel paket diyelim bu pakete benim bu konuyu acma sebebim sunucuyu tutturmak vs degil reklam veririm forumda 100tl ye sunucu gene tutar. Benim sikintim belli ama digerlerinden biraz daha farkli sunucuda giris cikis mesajlari olmayacak yerdeki esyalar saatte 1 temizlenecek ve bi mesaj yazmaaycak esyalar siliniyor vs.. sunucuda duyurulae olacak oyuncular sunucuyu ogrenince duyurulae kaldirilacak ama sunucuda baslangicta kati kurallaeim olacak cunku sunucu acildigi an yeni oyunculari cok kisa surede m zengini ve pvp ci yapmak istiyorum ve malikanler yapmasini istiyorum. Bunun icin sunucun ilk basinda vip cekilisileri bedava paralar felan olacak hatta oyunculara bu paralarla napmalari gerektigini bile anlatacam yani oyuncu aa 1m in oldu artik cok zenginim demeyecek dedigim gibi bu crkilsler oyuncuya napmasi gerektigini yazmamlar vs. Olacak ve gelecekte boyle cekilisler olmaacagini anlatacam oyuncunun sinirsiz parasi olsa builde ve pvp ye yonlenmesini saglayacam bu yontemle simdi size sorum var sizce bu yontem tutarmi ?
---
Ikincisi ise sunucuda parali bir market plugini kullanacam onun linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ama sunucunun basta sitesi olmayacak bu oyuncu kaybetmeme sepep acarmi? Ve vipler elden satilacak ama vip sistemimzee farkli ininal barkoduma parayi atacklar ve otomatik vipleri aktiflesecek mobil odmeeyle alacaklae ise skypepeden alacak sizce bu yontemler iyimi?
---
Ucuncusu ise sunucuda degisik eklentiler kullaniyorum mesela market sistemi siger sunuclardan farkli sonra sihirli kutular var ama sunucuda eank sostemi vs yok eklemeyecemde cunku ne derseniz diiyin bunlar sunucunun kaletiseni dusuyor sizdende istedigim bana sunucuda kullanmam icin yaratici fikirler :) Simdiden tesekkurler arkadaslar
---

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
faction görevleri, insanlari bir topluluk kurmaya itecek görevler. Mesela factionlari köy yapmaya zorlamak için tarla yap şunu yap bunu yap falan diye görevler ekleyebilirsin ama sadece factionlara ekle bireysel olmasin grupca olsun öyle daha zevkli :D

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
faction görevleri, insanlari bir topluluk kurmaya itecek görevler. Mesela factionlari köy yapmaya zorlamak için tarla yap şunu yap bunu yap falan diye görevler ekleyebilirsin ama sadece factionlara ekle bireysel olmasin grupca olsun öyle daha zevkli :D
Party plugini var oyuncular birseylwr yapmaya zorlayacam zaten

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
O halde survival sunuculardaki "party", "team" vb. birliklere faction; Factions sunuculardaki birliklerede "party", "team" vb. diyelim olur mu sence? Sadece espri amaçlı yazmıştım ben, ama sen ciddiye aldın galiba...
Ne demeye çalıştığını anlamadim, anlatmak istediğim bir server survival diye factionlar olmaz diye bir şey yok onu anlatmaya çalışıyorum.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ne demeye çalıştığını anlamadim, anlatmak istediğim bir server survival diye factionlar olmaz diye bir şey yok onu anlatmaya çalışıyorum.
Factions plugininin mantığı survivala uymaz. Power kasmak, kale korumaya çalışmak falan survival sunucu mantığına ters. Towny olabilir, team sistemi olabilir, party sistemi olabilir fakat Factions plugini olamaz bence.

"faction gruplaşmak demek" dediğin için party ve faction kelimelerini bir tuttuğunu düşündüğümden üstteki cevabı verdim.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Factions plugininin mantığı survivala uymaz. Power kasmak, kale korumaya çalışmak falan survival sunucu mantığına ters. Towny olabilir, team sistemi olabilir, party sistemi olabilir fakat Factions plugini olamaz bence.

"faction gruplaşmak demek" dediğin için party ve faction kelimelerini bir tuttuğunu düşündüğümden üstteki cevabı verdim.
2012'li yıllarda oynadiğim bütün survival sunucularda factions plugini vardi