+9 Basit Çöp Adam Animasyonu

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Evet.Gene ben.
Macromedia Flash 8 kullanmayı yeni yeni öğreniyorum.Ve bu ilk çöp animasyonum.

Eleştirin beniğ ki öğrenek bizde.Yardımınıza muhtaçım .d

1.Vuruş:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

1.Efekt:

2.Vuruş:

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İlk vuruşun biraz kötü olmuş hem frame sayısı hem animasyon olarak kötü olmuş.

Efektler konusunda program hakkında bilgi sahibi olmadan başlamamanı öneririm, çünkü onları yapmanın çok daha kolay yolları var bu şekilde elle yapmana gerek yok şimdilik animasyonlar üzerinde çalış.

İkinci vuruş ilke göre gayet güzel olmuş ancak karakter kötü çizilmiş biraz daha yumuşak çizmeye çalış ve uvzuları daha dikkatli çiz. Kollar uzayıp kısalıyor, sol bacak gittikçe kısalıyor falan bunları daha dikkatli yapmalısın bunu da her bir uvzuyu ayrı bir frame'de çalışarak yapabilirsin. Emin ol bu yöntem daha kolay (tabi başta bayağı zorlanırsın)

Ayrıca başlar başlamaz dövüş animasyonuna başlama, mantığı anlamak için önce yürüme ve koşma animasyonlarını ayarla, kafayı kesinlikle ne yaparsan yap ayrı bir frame üzerinde çalış, 24 veya 18 frame yeterli olur daha fazla zorlamana gerek yok.

Şimdilik verebileceğim tavsiyeler bunlar, istersen şu linkten
animasyon yapımı ve teknikleri hakkında yardım alabilirsin.

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
İlk vuruşun biraz kötü olmuş hem frame sayısı hem animasyon olarak kötü olmuş.

Efektler konusunda program hakkında bilgi sahibi olmadan başlamamanı öneririm, çünkü onları yapmanın çok daha kolay yolları var bu şekilde elle yapmana gerek yok şimdilik animasyonlar üzerinde çalış.

İkinci vuruş ilke göre gayet güzel olmuş ancak karakter kötü çizilmiş biraz daha yumuşak çizmeye çalış ve uvzuları daha dikkatli çiz. Kollar uzayıp kısalıyor, sol bacak gittikçe kısalıyor falan bunları daha dikkatli yapmalısın bunu da her bir uvzuyu ayrı bir frame'de çalışarak yapabilirsin. Emin ol bu yöntem daha kolay (tabi başta bayağı zorlanırsın)

Ayrıca başlar başlamaz dövüş animasyonuna başlama, mantığı anlamak için önce yürüme ve koşma animasyonlarını ayarla, kafayı kesinlikle ne yaparsan yap ayrı bir frame üzerinde çalış, 24 veya 18 frame yeterli olur daha fazla zorlamana gerek yok.

Şimdilik verebileceğim tavsiyeler bunlar, istersen şu linkten
animasyon yapımı ve teknikleri hakkında yardım alabilirsin.
Alan Becker Tutorials demek istedin :)

Önerilerin için teşekkürler.İşime yarayacak.

Elle yapmana gerek yok demişsinde nasıl yani ne demek istiyorsun ?
Bu arada kolay yollardan bazılarını söylermisin ?

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Alan Becker Tutorials demek istedin :)

Önerilerin için teşekkürler.İşime yarayacak.

Elle yapmana gerek yok demişsinde nasıl yani ne demek istiyorsun ?
Bu arada kolay yollardan bazılarını söylermisin ?
Ya şimdi nasıl büyültme küçültme için fırça için kısayol sekmesinden alet seçiyorsan programda da efektler için şekiller var parlaklığını ayarlayan var ışığını falan ayarlayan aletler var bu tür şeyleri diyorum bunlar ile yapmak daha kolay hatta bir saniye bir video atayım.