3000-4500 TL Arası PC Önerisi

WegasTR

En iyi cevaplar
0
Kimi alma kimi al demiş. 965M 8gb ram ddr4 ve 240gb ssd'si olan bir modeli beğendim. Arkadaşım full hdde gta 5'i oynatmaz dedi, sizce oynatır mı?
Dolar ne zaman düşecek? Ben zaten 1-2 ay sonra almayı planlıyorum.???
Alma , dolar düşecek
4500 TL lik bir laptopla 100 fps :(
Hayal..
Hem ne yapacaksın 100 fps yi 60 olsa yeterli.
O paraya motor al
keşke motorda gta 5 oynansaydı, internete girilseydi :(

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kimi alma kimi al demiş. 965M 8gb ram ddr4 ve 240gb ssd'si olan bir modeli beğendim. Arkadaşım full hdde gta 5'i oynatmaz dedi, sizce oynatır mı?
Dolar ne zaman düşecek? Ben zaten 1-2 ay sonra almayı planlıyorum.???

keşke motorda gta 5 oynansaydı, internete girilseydi :(
100fps ne alaka 144 iste daha mantıklı ayrıca sakın hazır pc alma toplama al

WegasTR

En iyi cevaplar
0
100fps ne alaka 144 iste daha mantıklı ayrıca sakın hazır pc alma toplama al
Len kasayı sokacak yer yok evde. Toplayamıyorum o yüzden. Ev boş olsa bile hangi özellik hangi donanımla uyumlu bilmiyorum. Anakart'ın işlemciyle ve ekran kartıyla ne alakası var bilmiyorum.

Reinhard

Doer of awesome things
Danışman
En iyi cevaplar
1
Arkadaş laptop alıcam demiş, sizler "laptop alma pc al, hazır pc alma" gibi yorumlar yapmışsınız. Arkadaşlar konu "PC mi almalıyım Laptop mu?" değil. Mesaj atmış olmak için mesaj atmayın. Öneriye gelince;
İş yerindeki bilgisayarlardan birisi Monster Abra A5; 960M var içinde 2 GB'lik. 8de RAM'i var. GTA V i medium ayarlarda 60 fps sabit oynatıyor. 100 fps olması bir şey değiştirmez laptop ekranları genelde 60 Hz olur, üstü de çok pahalı olur. Önerim
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
olur.Farklı bir model düşüneceksen de ekran kartının en düşük 960M olmasına dikkat et. Çünkü gelişen teknoloji ile yaklaşık olarak bir buçuk yıl önce piyayasa çıkan 960M bile yavaş yavaş eski bir kart yerini almaya başladı. Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan. Temizliğine ve bakımına dikkat et.