Makine hakkında

ElmasKatili

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba değerli forum arkadaşlarım;

Ben kendime dedicated server alıcam vds'lik minecraft serveri için nasıl makine ne marka biraz bilgi verirmisiniz...

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Marka derken sunucuyu kiralamaktan bahsetmiyorsanız dell,hp gibi markaların ürünlerini alabilirsiniz.

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
Minecraft serverden bahsetmişsiniz büyük ihtimal hosting üzerinden kiralamayı diyorsunuz. Kişiye özel oluyor, hostinglerden aylık olarak kiralayabilirsiniz.
Örnek:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ElmasKatili

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft serverden bahsetmişsiniz büyük ihtimal hosting üzerinden kiralamayı diyorsunuz. Kişiye özel oluyor, hostinglerden aylık olarak kiralayabilirsiniz.
Örnek:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Hayır kişiye özel değil tamamen kendime alacağım biyerde barındırmayacak kiralamayacam satın alıcam ama ne marka ne model olacağını bilmiyorum?

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır kişiye özel değil tamamen kendime alacağım biyerde barındırmayacak kiralamayacam satın alıcam ama ne marka ne model olacağını bilmiyorum?
Dell marka alabilirsin. Ama evde falan barındıracaksan makineyi işin yaş sağlam bir hat çekmen gerek üstüne birde sağlam bir soğutma sistemi lazım yani eğer sunucumun makinesini alim direk evime daha karlı gibi bir düşüncen varsa hemen at çöpe çünkü o makinenin gideri çok fazla olur senin için.

BySemihFRKN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hocam Merhaba öncelikle ,
Makine alıcaksan minimum dell r410 öneririm yada dell r 620 veya dell r710 almanı öneririm .
Bu arada makineyi alırsın 4-5 milyara ramli işlemcili hazır bir şekilde fakat makineyi evde barındıramazsın yasak .
Ek olarak makineyi alırsan radore veya bursa dgn'den barındırma işlemi yapabilirsin başka sorun varsa yaz hocam.

ElmasKatili

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam Merhaba öncelikle ,
Makine alıcaksan minimum dell r410 öneririm yada dell r 620 veya dell r710 almanı öneririm .
Bu arada makineyi alırsın 4-5 milyara ramli işlemcili hazır bir şekilde fakat makineyi evde barındıramazsın yasak .
Ek olarak makineyi alırsan radore veya bursa dgn'den barındırma işlemi yapabilirsin başka sorun varsa yaz hocam.
İlgin için sağol neden yasak olduğunu açıklarmısın? Yani bu serveri kendime özel vds olarak kullanacağım satışını yapmayacağım bi nevi kendi özel kasam gibi?

Senin dediğin dedicated veya eve sipariş olabilir mi?

Eve siparişse internet sıkıntısı var..
İnternet alt yapısı fiber...

BySemihFRKN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hocam şöyle anlatiyim çok büyük güç kullanıyorlar normal bir kasa gücü 12wolt ise bu kaç katını kullanıyor ve elektrik kesintisine neden olur bu yüzden bilişim suçları gereğince yasaktır internet hızında düşük olur yani boşuna almış olursun .
İlgin için sağol neden yasak olduğunu açıklarmısın? Yani bu serveri kendime özel vds olarak kullanacağım satışını yapmayacağım bi nevi kendi özel kasam gibi?

İnternet alt yapısı fiber...

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam şöyle anlatiyim çok büyük güç kullanıyorlar normal bir kasa gücü 12wolt ise bu kaç katını kullanıyor ve elektrik kesintisine neden olur bu yüzden bilişim suçları gereğince yasaktır internet hızında düşük olur yani boşuna almış olursun .
Sanayinin olduğu bir alanda oturuyorsa bu elektrik sorunu olmaz ozaman.

BySemihFRKN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bro bunda bi ticaret yapmayacağımı sölüyorum pc kasası gibi kullanmak için sadece craftbukkit serverimi kurucam? Yani başkalarına satmayacağım? İlla gerekliyse araştırır alırım.
Hocam yasak bunu ben demiyorum araştır sıkıntı yok ...
Bu arada hocam Rabisu.com sunucu satıyor onlarlada görüşmelisin .