KaranlıkMinecraf Server Alımları

metehan789murat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merabalar Arkadaşlar KaranlıkMinecraft Server Alımları Başlamiş Bulunmakta Alınacak Yetkililer Her Kez Katılabilir 10+ Olsun Yeter :D Server Faction Ve Skyblock'tur Kazananları Skypeden Ekleyeceyim İçin Skype Yazmayı Unutmayalım Kazanan Skype Üzerinden Bildirelecek

2 Adet Admin
2 Adet Moderetör
3 Adet Builder
4 Adet Rehbet
5 Adet Reklamci
1 Adet Youtuber (En Az 500 Abone)
1 Adet Panelli Yardımcı (İptal Oldu)

2 Adet Asistan (Kızlar İçin) Kızın Aklından Kız Anlar Diye :D
1 Adet Panelli Asistan(Kızlar İçin)

Katılmak İçin Form

Adınız
Soyad(Çok Önemli Değil)
İstedi Yetki
Neden İstediyi

Son düzenleme:

KaanPro98

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk Önce Günaydın Herkeze Güzel Kardeşim Metehan, Server Paralıysa Tutar Ve Bazı Serverler Ücretsiz Örnek: serv.nu vb Serverin Paralıysa Ve Güzel Plugin Paketi Alırsanız Güzel Olur Serveriniz Birazcıkta Reklam Yeter Yani Ama Plugin Paketi Sağlam Paket Olmsası Lazım Server Tutmsaı İçin Kişi Sayısı 20 Den Aşşağı Olmasın Ve Server Paralıysa Panelli Yardımcı Ücretsizse Olmak İstiyirorum...
Adınız:Kaan
Soyad(Çok Önemli Değil):Deligoz
İstedi Yetki:Panelli Yardımcı Olmazsa Admin
Neden İstediyi:İlk Öncelikle Servere Warp Eklerim Güzel Elimde Rütbe Sistemli Plugin Paketi Var Onu Editleyebbilirim Ve ÜCRETSİZ Editlerim... UNUTMAYIN SERVERLER PARALI İSE TUTAR

CodeR12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız:oytun
Soyad(Çok Önemli Değil)
İstedi Yetki: AdmİN veya Moderator
Neden İstediyi: Daha önce 15 tane sunucu açtım ve kendimi php index skript ve plugin konusunda geliştirdim 2.5 yıldır oyunu oynuyorum ve sunucuyu en iyi şekilde kuvvetlendieceğime inanıyorum. seçilirsem (alınırsam) sunucuyu türkiye sıralamasına sokmaya çalışırım. iyi günler...

KaanPro98

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk Önce Günaydın Herkeze Güzel Kardeşim Metehan, Server Paralıysa Tutar Ve Bazı Serverler Ücretsiz Örnek: serv.nu vb Serverin Paralıysa Ve Güzel Plugin Paketi Alırsanız Güzel Olur Serveriniz Birazcıkta Reklam Yeter Yani Ama Plugin Paketi Sağlam Paket Olmsası Lazım Server Tutmsaı İçin Kişi Sayısı 20 Den Aşşağı Olmasın Ve Server Paralıysa Panelli Yardımcı Ücretsizse Olmak İstiyirorum...
İstedi Yetki:Panelli Yardımcı Olmazsa Admin
Neden İstediyi:İlk Öncelikle Servere Warp Eklerim Güzel Elimde Rütbe Sistemli Plugin Paketi Var Onu Editleyebbilirim Ve ÜCRETSİZ Editlerim... UNUTMAYIN SERVERLER PARALI İSE TUTAR

cemal0009

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız:cemal
Soyad(Çok Önemli Değil)
İstedi Yetki:Admin Veya Moderator
Neden İstediyi: komut bilgim iyi olduğunu düşünüyorum ve serverde elimden gelene kadar yardım eteye çalışacağım :)

metehan789murat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İstedi Yetki:
Panelli Yardımcı Olmazsa Admin
Hepsi Parayla Yaptırıldı Rütbe Plugini Var Abim Bilgisayar Mühendisi Kendi Yazdı

svennand33

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:Muhammet
Soyad(Çok Önemli Değil):Ü**l
İstedi Yetki:Admin Veya Builder
Neden İstediyi:Öncelikkle Merhaba Benim Bu yetkileri istememin sebebi bir serverde katkıda bulunmak

MehmetChik

İnsan beklentisi kadar mutludur.
En iyi cevaplar
0

Adınız: Mehmet
Soyad(Çok Önemli Değil):Acar
İstedi Yetki: admin.
Neden İstediği: Daha önceleri yüksek derecede tecrübem var size her türlü katkıda bulunma sözü verebilirim sunucuyu daha iyi yerlere taşırım sk plugin bilgim iyidir günde 6-7 saat aktif kalabilirim..

DarkSwordmen

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Bekir Berkay
Soyad:Besli
İstedi Yetki:Admin veya Moderatör
Neden İstediğim:Şu ana kadar 5 sunucuda adminlik 2 sunucuda rehberlik ve 1 sunucuda moderatörlük yaptım Çok Başarılı olduğumu söyleyebilirim kefilim filan var bol sayıda güvenilirim isteme sebebim bilgisayarda ufak kendi çapımda şeyler yapıyorum ve sıkıldım tekrardan mc ye başladım komut bilgim filan var ve admin filan olmak istiyorum pluginlerle bile aram iyi oyunculara karşı titiz olacağım küfür hakaret vb hoşlanmam
hile kullanmaktan hiç hoşlanmıyorum
Neyse yeter artık Bu kadar kazandıysamda kazanmadıysamda Skype Eklermisin Bildirmen İçin Boşuna heveslenmek istemiyorum

NikiJoin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız Timur
Soyad(Çok Önemli Değil) Paylaşmak istemiyorm
İstediğin Yetki Admin Veya Builder
Neden İstediyi: Canım Sıkılıyor Bi Şekilde Değerlendirmek İstiyorum