Yeni bir hikaye

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha önce yayınlar var. Sen de dene istersen ._. İyiyse okunur yani ._.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece ama sadece paragraf özelliklerini iyi yap yeter. Mesela roman kitaplarında bir paragraf en fazla 5-6 cümle oluyor. Sen de eğer o şekilde sığdırırsan okurken sıkılmayız. (-Bence-)

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sadece normal fontu kullanma, bazı kısımları kalın yap, başka (göz yoracak) renkler kullanma, moton bir hikaye yazma okuruz.

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani pes arkadaş. Şu forumda bir tane akıllı insan kalmamış. Ya adam sürükleyici diyor, zarar verici bir biçimde bir şahsiyeti, bir varlığı sürüklemekten bahsediyor. O da yetmemiş heyecanlı diyor. Ya harbi pes. Abi bizene heye canlıysa. Ölmüşte olabilir, canlıda olabilir. Heye canlıysa bizene! :pof: Roman yazıcam ayağına bize sübliminal mesajlar gönderiyor ve siz bunu onaylıyorsunuz. :ciddi:

Olumun_4_Kolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yani pes arkadaş. Şu forumda bir tane akıllı insan kalmamış. Ya adam sürükleyici diyor, zarar verici bir biçimde bir şahsiyeti, bir varlığı sürüklemekten bahsediyor. O da yetmemiş heyecanlı diyor. Ya harbi pes. Abi bizene heye canlıysa. Ölmüşte olabilir, canlıda olabilir. Heye canlıysa bizene! :pof: Roman yazıcam ayağına bize sübliminal mesajlar gönderiyor ve siz bunu onaylıyorsunuz. :ciddi:

Lütfen, burayı terket ! :(

Dostum sen yeter ki yaz, okuyucuların eleştirileriyle daha da iyi sonuçlar alabileceğine inanıyorum. Bende bugün bir hikaye yazmaya başladım, yarın ilk bölümünü yayınlayacağım. Seninkini de görmek ve okumak isterim :)

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş sen bunu paketle seneye de güleriz :D (Sadece düşüncemi belirttim.)