- En iyi cevaplar
- 0
anti worldownloaderadı ne fixin hocam
anti worldownloaderadı ne fixin hocam
Valla basit olsun olmasın. "Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!"bu dava işleri basit işler değil oyuzden dedim ama çalan kişiye yapılabilinecek yüzlerce şey var.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Haklıyken haksız duruma düşer, gereği yok bu tür atraksiyonlara.çalanla konuşurken essentials nettools ile ip adresini bul. Sonra fri stresser yaz ve vur netine. Akıllanana kadar yap bunu. Yiyosa yapsın bakalım.
Adamlar yeni mapı de çalarsa?dava açmak kolay bir şey değil bunun yerine yenibir map yaptır bence.
hmm. mapi çalan ve tehdit eden birisinin şikayetçi olacağını pek sanmıyorum. "Dinsizin hakkından kafir gelir misali."Haklıyken haksız duruma düşer, gereği yok bu tür atraksiyonlara.
Tam tersi olacak, mapı çalan adam niye dava etsin ? Mapı çalınan için söylemiştim ben.hmm. mapi çalan ve tehdit eden birisinin şikayetçi olacağını pek sanmıyorum. "Dinsizin hakkından kafir gelir misali."
Mapı çalınan için söylemişsen bile durum değişmez, siber güvenlik böyle saçma konularla ilgilenmiyor.Tam tersi olacak, mapı çalan adam niye dava etsin ? Mapı çalınan için söylemiştim ben.
Siber güvenlik ilgilenmeyecek mahkeme ilgilenecek zaten ?Mapı çalınan için söylemişsen bile durum değişmez, siber güvenlik böyle saçma konularla ilgilenmiyor.
bence kimse "al bunu çal" dediğinde "aa geliyim hemen" demez...Mapı çalanlar server girerse tek biş sunucu ac ver server ipini girsin al bunuda çal bakım de o surede ipini bul oyundan bunu mahkemeye ver bak bakıyım o haltı yiye bilecek mi
Suç internet üzerinden olduğu içn bu gibi durumlarda siber güvenlik ilglen(mi)iyor.Siber güvenlik ilgilenmeyecek mahkeme ilgilenecek zaten ?