Minecraft Crack - Crash Sorunu

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar benim premium hesabim var ama crackta kullanmam lazim ama her launcherde ayni hatayi aliyorum İşte o hata;
Kod:
---- Minecraft Crash Report ----
// I blame Dinnerbone.

Time: 12.11.2016 21:42
Description: Initializing game

org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:247)
    at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
    at ave.ap(SourceFile:534)
    at ave.am(SourceFile:363)
    at ave.a(SourceFile:310)
    at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:124)

A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
---------------------------------------------------------------------------------------

-- Head --
Stacktrace:
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:247)
    at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
    at ave.ap(SourceFile:534)
    at ave.am(SourceFile:363)

-- Initialization --
Details:
Stacktrace:
    at ave.a(SourceFile:310)
    at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:124)

-- System Details --
Details:
    Minecraft Version: 1.8.8
    Operating System: Windows 10 (x86) version 10.0
    Java Version: 1.8.0_102, Oracle Corporation
    Java VM Version: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode), Oracle Corporation
    Memory: 103490048 bytes (98 MB) / 161230848 bytes (153 MB) up to 523501568 bytes (499 MB)
    JVM Flags: 6 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xmx512M -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+CMSIncrementalMode -XX:-UseAdaptiveSizePolicy -Xmn128M
    IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
    Launched Version: 1.8.8
    LWJGL: 2.9.4
    OpenGL: --ERROR-- RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.
    GL Caps:
    Using VBOs: Yes
    Is Modded: Probably not. Jar signature remains and client brand is untouched.
    Type: Client (map_client.txt)
    Resource Packs: faithful32pack (1).zip
    Current Language: --ERROR-- NullPointerException: null
    Profiler Position: N/A (disabled)
    CPU: <unknown>

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ekran kartının güncel olduğuna emin ol. Ek olarak "faithful32pack" adında bir resource pack yüklenmeye çalışılıyor onunla da alakası olabilir, resource packin ismini değiştirirseniz Minecraft normal olarak açılır.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ekran kartının güncel olduğuna emin ol. Ek olarak "faithful32pack" adında bir resource pack yüklenmeye çalışılıyor onunla da alakası olabilir, resource packin ismini değiştirirseniz Minecraft normal olarak açılır.
ekran akrtindan kaynaklanidğini sanmiyorum cunku prede rahatlikla oyanaybiliyorum

Guncel +
Resaurpackla alakasi yok oyunu sildim geri yukledim olmadi genede

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ekran akrtindan kaynaklanidğini sanmiyorum cunku prede rahatlikla oyanaybiliyorum
Her ikisinde de aynı profili mi kullanıyorsun? Eğer kullanmıyorsan kullanmayı dene (Aynı sürüm, aynı jar dosyası, aynı ayarlar vs...). Aklıma gelen başka bir şey yok maalesef.

Denemediysen şu launcher'ı dene: "
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
"

Son düzenleme:

Secret_Forest

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yukarıda cevap verilmiş ancak ben tekrardan yazayım, ekran kartının güncel olup olmadığını kontrol ettikten sonra tekrar dene.
Dünden beri kaç kere farklı farklı denedim, manuel olarak falanda indirip kurdum fakat eski aldığım hatayı onardı onlar, şuanki aldığım hata malesef düzelmiyor dünden beri deniyorum. İnternetten de baya araştırma yaptım ama nafile.

Olumun_4_Kolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dünden beri kaç kere farklı farklı denedim, manuel olarak falanda indirip kurdum fakat eski aldığım hatayı onardı onlar, şuanki aldığım hata malesef düzelmiyor dünden beri deniyorum. İnternetten de baya araştırma yaptım ama nafile.
Bende daha önce bu hatayı aldım ama kartı güncelleyince düzeldi, üzgünüm dostum yapabileceğim daha fazla bir şey yok :/

Secret_Forest

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bende daha önce bu hatayı aldım ama kartı güncelleyince düzeldi, üzgünüm dostum yapabileceğim daha fazla bir şey yok :/
Bak detaylıca anlatayım ben bir süre önce windows 7 kullanırken windows 10 a geçiş yaptım, ardından baktım ki çeşitli crashlar falan alıyorum yeniden windows 7 ye döndüm ve nasıl yaptıysam düzelmişti hatalar. Aynı şeyi geçen aylarda yaptım fakat tekrar minecraft oynama dürtülerim uyandı :) ve windows 7 ye geri döndüm. şu an ise durum bu yinede teşekkür ederim.

Olumun_4_Kolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bak detaylıca anlatayım ben bir süre önce windows 7 kullanırken windows 10 a geçiş yaptım, ardından baktım ki çeşitli crashlar falan alıyorum yeniden windows 7 ye döndüm ve nasıl yaptıysam düzelmişti hatalar. Aynı şeyi geçen aylarda yaptım fakat tekrar minecraft oynama dürtülerim uyandı :) ve windows 7 ye geri döndüm. şu an ise durum bu yinede teşekkür ederim.
Windows 10 sakat.. 7 En iyisi, umarım yardımcı olacak birini bulursun :)

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ram vermeyi dene yanlış anlamadıysam oyun 512MB ram ile çalışıyor hatanın sebebi ram olabilir.

Secret_Forest

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarının kaç gb rami var ise ona göre ver .
4 GB ise 1 GB ram
8 GB ise 2-3 GB ram yeter
Bildiğim kadarıyla sadece 64 bit pclerde ram verilebilir
Bilgisayarımı 64 bite geçirmemin bir faydası olur mu acaba ?​

şu an düşündümde belkide ben yapamamışımdır,
sizinle bilgileri paylaşsam siz bana yükleme linkini verebilir misiniz acaba ?​

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarımı 64 bite geçirmemin bir faydası olur mu acaba ?​

şu an düşündümde belkide ben yapamamışımdır,
sizinle bilgileri paylaşsam siz bana yükleme linkini verebilir misiniz acaba ?​
64 bit bilgisayarlarda ramin 1 GBsini sistem harcıyor . şu an 32 bit pcye ram verme meselesini araştırıyorum