Forum seviyesi ve yeni güncellemeler

Olumun_4_Kolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yeni haliyle daha saygılı bir platform oluşmuş fena kişiler forumdan uzaklaştırılmıştır.
Bu haliyle birkaç arkadaş bulabilirsen eğlenebilirsin onun dışında pek bir havası kalmamış :D
Bu arkadaşın yorumuna ek olarak yeni bir tema üzerinde çalışıldığını, eski forumun artık tamamen tarihe karıştığını, gayet güzel bir ortamın (kendimce) oluştuğunu söylemek isterim.

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten hıyarın yasaklanmasını öğrenince ayrı bir vuruldum..​

Seni doğruca göz doktoruna uğurluyoruz..
Bu forumda hiçbir zaman ortam yoktu ki bir kaç kişinin oluşturduğu yere ortam diyip geçiyodunuz. Zaten bu gruplarda çoğunlukla kuralları bozup mod lar kötü diye geçiniyorlar. En azından şu an foruma gelecek kitle çoğaldığı için bir ortam oluşabilir.

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ortam olarak böyle kalır isterse 1000+ ortalama çevrimiçi olsun.

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin seviyen biraz forumun üstünde olursa burada linç olursun eğer düşük olursada alay konusu olursun o olay pek önemli değil.

AnadoluNW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1-Forum devri bitti, sosyal medya var...
2-Youtuberlar ve altındaki yorum satırları olduğu sürece gamer forumu bile olsa başarı şansı yok.
3-Neden hala buradayım? Yaşım yüzünden forum ortamları çok daha normal geliyor.

Örn:Foruma sabit konu + reklam tagı = 2 hafta 500 oyuncu kaydı + ortalama h.içi 15-20 online h.sonu 30 online.
Aşırı doz facebook reklamı = 2 hafta = 8000 oyuncu kaydı + h.içi ort 60-70 online h.sonu 80-90 online
Gücenmesin kimse ama forumun 2012-2013 sezonundaki tadı gitti... En büyük sebebi oyuncudan çok sunucu dolması ve forumun sunucu + boş konu çöplüğüne dönmesi. En önemliside +16 kitlenin oyunu 10-13 yaş arası üyeler-oyuncular yüzünden bırakması....

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşin eğlenceli kısmı da @Intra 'nın beni izliyor olması :D (Forumdaki izleme özelliğinden bahsediyorum.)

Her neyse. Eskiden her şeyin daha güzel olduğunu ben defalarca belirttim. 2015 mayısta forumdan bir süre ayrıldığımda o iş bitmişti zaten. Bu saatten sonra foruma dünyanın en iyi tasarımını da koysan senden benden başkası gelmiyor. Ne yaparsın işte...