13 İnç Küçük Mü?

soDank

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Rahat görür, fakat alıcaksan biraz daha ekleyip kesinlikle yeni pro serisini almalısın. Ekran, klavye, kasa, hoparlör artıları var. Öğrenci indirimi yaptırmayıda unutma, sende indirim çıkmıyorsa üniversiteli bir tanıdığınız var ise onun üstünden indirimle alabilirsiniz.
Macbook Pro'mu emin değilim ama bir Macbook'ta artık bir tek mini usb portu var bilmemkaç milyon adaptör ile geziyorsun tavsite etmem.

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
aslında Monster Tulper T5 V8.1.2'de düşünüyorum ama mekbuk pıroğ şık duruyor, touchpad'İ ve klavyesi çok güzel. Aynı şekilde ekranı da qhd çözünürlüğünde.
13 çok mu küçük? 15'ten bir farkı var mı?
qhd gereksiz diyen sen değilmiydin noldu bir anda ekranı qhd diyorsun

WegasTR

En iyi cevaplar
0
Ehehehehe zaten macbook bir telefon ve bataryası 3000mAh?
Rahat görür, fakat alıcaksan biraz daha ekleyip kesinlikle yeni pro serisini almalısın. Ekran, klavye, kasa, hoparlör artıları var. Öğrenci indirimi yaptırmayıda unutma, sende indirim çıkmıyorsa üniversiteli bir tanıdığınız var ise onun üstünden indirimle alabilirsiniz.
Yenisinin en düşüğünğ alacağım inşallah.
Sana gülmeye devam ediyorım ehehe
Macbook Pro'mu emin değilim ama bir Macbook'ta artık bir tek mini usb portu var bilmemkaç milyon adaptör ile geziyorsun tavsite etmem.
O sıkıntı işte. Ama 30 liraya çeviricisi var

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yahu al toplama bir bilgisayar, çak windows10'u keyfince kullan. Macbook'a göre tek dezavantajı taşınamamasıdır.

Olumun_4_Kolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
13 inçlik bir ekrana sahip bir bilgisayar (hele ki laptop) şahsi olarak bana yetmez. Hem iş, hemde oyun için daha büyüklerini sevmekteyim. Ancak MacOs işletim sistemi yerine yukarıda da belirtildiği gibi Linux işletim sistemini tavsiye ediyorum. Kullanması kolay, kısıtlamalı değil. Onun dışında oyun için 13 inç gayet yeterli diye düşünüyorum.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Yahu al toplama bir bilgisayar, çak windows10'u keyfince kullan. Macbook'a göre tek dezavantajı taşınamamasıdır.
Adam her konusunda ev dolu diyor, ki zaten masaüstü ile yada toplama pc ile "macboooooooku" k-a-r-ş-ı-la-ş-t-ı-r-a-z-s-ı-n-ı-z!(araya tire koyunca daha vurgulayıcı oluyo çokta şaapmayın). Adam belli dizüstü arıyo, toplama pc veya masaüstü alternatifi gereksiz yani.
Kasayı koymaya bile yerim yok demisti, demekki masaüstünün direk üstünü ciziyor adam.
Herhangi bir yerde sunum yapmaya gidince,
Şehir dışı yurt dışı akraba ziyaretine gittiğinde geciken projeler yüzünden alıcıdan/patronundan azar yiyince,
onlara "Bertan toplama pc al dedi amaan dizüstünün tek artısı taşınabilirlik cnm... tamam kovmayın saka yaptım" mı diyeceksiniz?
Ha macbooku herhangi bir dizüstüyle karsılastır birbirine göre artı eksileri elbet olur ama dizüstüne ihtiyac duyan birine sen masaüstü al demek saçmalık. Belkide sadece güzel havalarda balkona çıkıp masaya çıkarıp vurup(dizüstünü) kahvesini yudumlayıp "oh be iyki Bertanı dinlememisim" dicek adam? Dimi wegas?
Hemen vurmayın bakın cok mantıklı.

WegasTR

En iyi cevaplar
0
Adam her konusunda ev dolu diyor, ki zaten masaüstü ile yada toplama pc ile "macboooooooku" k-a-r-ş-ı-la-ş-t-ı-r-a-z-s-ı-n-ı-z!(araya tire koyunca daha vurgulayıcı oluyo çokta şaapmayın). Adam belli dizüstü arıyo, toplama pc veya masaüstü alternatifi gereksiz yani.
Kasayı koymaya bile yerim yok demisti, demekki masaüstünün direk üstünü ciziyor adam.
Herhangi bir yerde sunum yapmaya gidince,
Şehir dışı yurt dışı akraba ziyaretine gittiğinde geciken projeler yüzünden alıcıdan/patronundan azar yiyince,
onlara "Bertan toplama pc al dedi amaan dizüstünün tek artısı taşınabilirlik cnm... tamam kovmayın saka yaptım" mı diyeceksiniz?
Ha macbooku herhangi bir dizüstüyle karsılastır birbirine göre artı eksileri elbet olur ama dizüstüne ihtiyac duyan birine sen masaüstü al demek saçmalık. Belkide sadece güzel havalarda balkona çıkıp masaya çıkarıp vurup(dizüstünü) kahvesini yudumlayıp "oh be iyki Bertanı dinlememisim" dicek adam? Dimi wegas?
Hemen vurmayın bakın cok mantıklı.
Doğrudur doktor.
13 ünç meqbuh pırö ikibinonaltı modelini alacağım 1-2 aya nasipse. bugün sınavdan çıktım, gittim bi avmye yemek yemeye. Aaa bırda teknosa var dedim sadece mekbuh yoktur dedim wcye gittim sağa bi döndüm omon tonrim "pupa" diye bir dükkan.
Apple'ın yan satıcısıymış gağliba. 13 e baktım. Biraz küçük ama eski pcmin 6-7 inç olduğunu var sayarsak kullanabilirim herhalde.
Ama mc filan çok küçük çıkmazmı