bi eşya yere atılmıcak başka slota konulmucak

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar ben sunucuma kit golem ekleyecegim fakat yan hesap açıp alıyolar ben authmeden maxperıp gibi şeyleri 1 yaptım ama yinede önlemini almak istiyorum golem spawnerin yere atılmasını yerden alınmasının ve başka slota süreklenememsinin skripti lazım mesela kit golem yazdım golem 4. slotta ben bu golemi başka slota süreklenmemesini istiyorum bu 3 skripti yapabilirseniz çok sevinirim birde 1 ip den sadece 1 hesap kayıt olması için başka bir şey yapamazmıyım herkesin sadece 1 golem sp alması için başka ne önlemler almalıyım

emri vaki şekilde istediysem kusura bakmayın

- İyi Forular

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
1 ipten kayıt olma saten authme nin özelliği araştırırsan bulurdun ve konuyu açmadan önce araştırmalısın!

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
modeme reset atarak yan hesap açabiliyolarlar authmenin özlliği işe yaramıyor

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yav gözünü seviyim bişeyide oku oyuncu yan hesap açarak kit golemden kit alıp yan çarına atıyor golemi yere atmayı yerden almayı başka slota sürüklemeyi buyüzden istiyorum yardım etmiceksen mesaj kasma

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Golem derken golem spawner mı kastediyorsun? Öyleyse şöyle olabilir:
Kod:
on drop of 52:
    cancel event

on inventory click:
    if clicked-item is 52:
        cancel event
Bu aslında her spawner için olacaktır. Damage eklemeyi bulamadım :D Bulan biri varsa düzeltebilir.

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
aynen golem spawner bi deniyim

on inventory click:
if clicked-item is 52:
cancel event bu skript hata verdi

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
aynen golem spawner bi deniyim

on inventory click:
if clicked-item is 52:
cancel event bu skript hata verdi
Sanırım diğer addonlar ile geliyormuş o. SkQuery ve Umbaska yüklemek istersen yükleyip deneyebilirsin bir daha. Tabi oradaki "clicked-item" yerine "clicked item" yazman gerekli :)

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sunucu sürümüm craft bukkit 1.8.8 sürümümüe uygun umbaska atabilirmisin skquery varda