utf8 sorunu

iFredy

Play.FunnyPvP.Net
En iyi cevaplar
0
selam millet ben onceden nitradoda iken pluginlerimde türkce karakterler kullanıyordum bir sıkıntı olmuyordu simdi rabisudan vds sunucu aldım türkce karakterler değişik şekillerde oluyor onları utf8 olarak kayıt etmeyi denedim sanırım yapamadım nasıl yapılacagını anlatırsanız sevinirim

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
NotePad++ > Encoding > UTF-8 seçeneğini işaretlemeniz yeterli olacaktır.

Dipnot: Pluginin UTF-8 desteklemesi gerekmekte.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
NotePad++ > Encoding > UTF-8 seçeneğini işaretlemeniz yeterli olacaktır.

Dipnot: Pluginin UTF-8 desteklemesi gerekmekte.
Her plugin UTF-8 destekler, Java'nın mantığı bu zaten. UTF-8 i desteklemeyen şey işletim sistemidir. Eğer Linux kullanıyorsanız sorun olmaması gerek fakat Windows da iseniz "
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
"

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Utf-8 olarak kaydettikden sonra makinedeki Start.bat ın kodlarini degismen gerekiyor.Ama ondan once makinene turkce dil paketi ekle.Ardindan dosyalardaki tum mesajlari yeniden duzenle,karakterleri başta algilamadigi icin karakterler degismistir.

Tapatalk kullanarak bir karadeliğin içinden gönderildi [emoji23]

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Utf-8 olarak kaydettikden sonra makinedeki Start.bat ın kodlarini degismen gerekiyor.Ama ondan once makinene turkce dil paketi ekle.Ardindan dosyalardaki tum mesajlari yeniden duzenle,karakterleri başta algilamadigi icin karakterler degismistir.

Tapatalk kullanarak bir karadeliğin içinden gönderildi [emoji23]
Türkçe dil paketiyle alakası yok. Java argümanına UTF-8 desteğini eklemesi yeter.