Authme Mysql acil

serif0

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba zonecraft.mc.tc sitesinden kayıt olan kullanıcılar sunucuya girmeyi denediginde giremiyor tekrar kayıt olmalarını istiyor, fakat sunucu restart attıgımda kullanıcı açtığı hesaba girebiliyor burdaki sorunum oyuncular kayıt oldugu gibi oyundan girebilsin istiyorum BU ÇOK BÜYÜK BİR SORUN YARDIMINIZI BEKLİYORUM .

SerhanRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Authme config aç, orada caching: true olacak onu false yap sonra kicknonregistered: false olacak onu true yap ve restart at.

ElitIceNW

♛[ElitIceNW]♛ >Ödüllü Sunucu<
En iyi cevaplar
0
Bu tarz sorunlar sürüm ile alakalı.
Bende de garip bir hata var, Batıhost ile görüşüyoruz ama hala çözemediler.
Sürümünü güncellemeyi dene.

SerhanRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
denicem şu an hostingle ilgili bi sorun var :/
Hosting ile ilgili dediğin site ile ilgili ise, sitede sıkıntı yok fakat suncudaki authme de yanlış ayarlama var.

Bu hata sürüm ile ilgili felan değil. Ben de bu hatayı aldım çözümünü üste yazdım :)

ElitIceNW

♛[ElitIceNW]♛ >Ödüllü Sunucu<
En iyi cevaplar
0
Hosting ile ilgili dediğin site ile ilgili ise, sitede sıkıntı yok fakat suncudaki authme de yanlış ayarlama var.

Bu hata sürüm ile ilgili felan değil. Ben de bu hatayı aldım çözümünü üste yazdım :)
Batıhost'daki yetkililer ile yaptığınız şeyi canlı olarak denedik fakat işe yaramadı :)

serif0

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Yok sunucu serverim ile alakalı site veya authme ile ilgili değil şimdi denicem cache şeysini olmassa yardım edersiniz :)

Authme config aç, orada caching: true olacak onu false yap sonra kicknonregistered: false olacak onu true yap ve restart at.
Cache şeyini yapmak aklıma gelmişti fakat bir şey olur korkusuyla yapmamıştım düzeldi çok teşekkürler :)
Sorunlarım çözüldü yardımlarınız için teşekkürler :)

SerhanRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yok sunucu serverim ile alakalı site veya authme ile ilgili değil şimdi denicem cache şeysini olmassa yardım edersiniz :)

Cache şeyini yapmak aklıma gelmişti fakat bir şey olur korkusuyla yapmamıştım düzeldi çok teşekkürler :)
Sorunlarım çözüldü yardımlarınız için teşekkürler :)
Rica ederim.