silinebilri konu xd

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
konuya hidrojen bombası attım vazgeçtim bundan blazerdda zor olur bence böyle bir şey :D

Son düzenleme:

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam tüccarlık Pek bana göre değil başka bir hanedanlık kuramadın mı ? :D

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Hocam tüccarlık Pek bana göre değil başka bir hanedanlık kuramadın mı ? :D
Ben paragöz birisiyimdir rol yapma oyunlarında, tüccarlığa aldanma şeytani bir hanedanlık olucağının garantisini verebilriim tabi ilerleyen zamanlarda. Ya spoylır vermek istemiyorum benim yaptığım hiçbişey sıkıcı veya başarısız olmaz emin ol gel hele gel :D. İleri zamanlarda şovalyeler alıcam guilde kervanları korumasi için bir alt mevki açıcam şovalyeler için. Sadece tüccar olmak zorunda değilsin.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben solo takılmayı düşünüyorum. Ön saflarda tek başıma boss kesecek duruma geleceğim. Fakat para gibi bir sıkıntım olursa yüksek seviyeli eşyaları size veririm siz satar kendi karınızı elde eder bana da ufak bir kar payı bırakırsanız "çohsel" olur :3

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ben solo takılmayı düşünüyorum. Ön saflarda tek başıma boss kesecek duruma geleceğim. Fakat para gibi bir sıkıntım olursa yüksek seviyeli eşyaları size veririm siz satar kendi karınızı elde eder bana da ufak bir kar payı bırakırsanız "çohsel" olur :3
Alışverişlerini bizden yaprasın artk hestiacım, özlü sözüm hakkında ne düşünüyosun :D

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Resmen bir dazai aktı orada :(
(Bu arada boş bence düzgün olmayacak* xd)
wasted :ASFAS:FAS boşver güzel oldu bence :D minecraft skinimde dazai seviyorum adami. Bu arada gerçek bir yazar olduğunu biliyomuydun, ******* ederek ölmüş hemde.
(burda söylersem ban yerim)
Not 2: Bu birlik blazerdmmorpg için neden tutmayacağını düşündünki ?, her mmorpg'de çok değerli ve bunlari isteyen insanlar vardır.

Son düzenleme:

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
wasted :ASFAS:FAS boşver güzel oldu bence :D minecraft skinimde dazai seviyorum adami. Bu arada gerçek bir yazar olduğunu biliyomuydun, ******* ederek ölmüş hemde.
(burda söylersem ban yerim)
Not 2: Bu birlik blazerdmmorpg için neden tutmayacağını düşündünki ?, her mmorpg'de çok değerli ve bunlari isteyen insanlar vardır.
Oradaki çoğu karakter yazar diye biliyorum çılgınlı yaf*
Minecraft kitlesiyle ve minecraftta yapabileceğin ticaret sistemiyle hayal yani*

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Katılmak istiyorum ancak başvuruyu hangi isimle yaptığımı hatırlamıyorum. Büyük bir ihtimal ya moonstalker ya moonstalkerr ya da moonstalkerrr hiçbiri değilse minecraftplayer ile kayıt olmuşumdur.