Ben paragöz birisiyimdir rol yapma oyunlarında, tüccarlığa aldanma şeytani bir hanedanlık olucağının garantisini verebilriim tabi ilerleyen zamanlarda. Ya spoylır vermek istemiyorum benim yaptığım hiçbişey sıkıcı veya başarısız olmaz emin ol gel hele gelHocam tüccarlık Pek bana göre değil başka bir hanedanlık kuramadın mı ?![]()
Alışverişlerini bizden yaprasın artk hestiacım, özlü sözüm hakkında ne düşünüyosunBen solo takılmayı düşünüyorum. Ön saflarda tek başıma boss kesecek duruma geleceğim. Fakat para gibi bir sıkıntım olursa yüksek seviyeli eşyaları size veririm siz satar kendi karınızı elde eder bana da ufak bir kar payı bırakırsanız "çohsel" olur :3
That was naysuAlışverişlerini bizden yaprasın artk hestiacım, özlü sözüm hakkında ne düşünüyosun![]()
wasted :ASFAS:FAS boşver güzel oldu benceResmen bir dazai aktı orada
(Bu arada boş bence düzgün olmayacak* xd)
Oradaki çoğu karakter yazar diye biliyorum çılgınlı yaf*wasted :ASFAS:FAS boşver güzel oldu benceminecraft skinimde dazai seviyorum adami. Bu arada gerçek bir yazar olduğunu biliyomuydun, ******* ederek ölmüş hemde.
(burda söylersem ban yerim)
Not 2: Bu birlik blazerdmmorpg için neden tutmayacağını düşündünki ?, her mmorpg'de çok değerli ve bunlari isteyen insanlar vardır.
blazermmorpg'nin spoiler yada videolarını izledin mi ?Oradaki çoğu karakter yazar diye biliyorum çılgınlı yaf*
Minecraft kitlesiyle ve minecraftta yapabileceğin ticaret sistemiyle hayal yani*
İzlemek ne kelime*blazermmorpg'nin spoiler yada videolarını izledin mi ?
dostum çok boş konuşuyon kış kışİzlemek ne kelime*@blackone1991 (evet inadına yapıyorum)
10 aralıka görüşürüz o zaman ^^Katılmak istiyorum ancak başvuruyu hangi isimle yaptığımı hatırlamıyorum. Büyük bir ihtimal ya moonstalker ya moonstalkerr ya da moonstalkerrr hiçbiri değilse minecraftplayer ile kayıt olmuşumdur.