MOTD Sorunsalı

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yarım saat önce lag yaptığı için SexyMotd adlı plugini sildim.Bi kaç farklı motd plugini denedim fakat hepsi klasörü yüklense,sorunsuz olsa bile listedeki motdyi etkilemiyor.server.properties dosyasındaki motd geçerli oluyor.Reload atıyorum,her şey kapalıyken o plugin çalışıyor ve motdyi gösteriyor.Loglar ve panel temiz.
@Personinblack anlarsın sen hocam,sorun ne olabilir?

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hepsi kurulu apilerin,plugin sorunsuz,panel ve loglar tertemiz 0 hata.Dediğim gibi reloadlarken gösteriyor,normal durumda göstermiyor.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Banada aynı sorun oldu. uğraştım çözemedim, bi süre server.propertiese § karekteri ile renkli bir motd yapıp onu kullandım. sonrasında Skript ile bir motd yaptım ve bayadır kullanıyorum, hiçbir sorun yok., protollib kullanmıyorum zaten sunucumda.

JavaScript:
on server list ping:
    set motd to "&b&lSunucuAdi &6&l>> &5&lHemen oyna!"

ElmasKatili

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Banada aynı sorun oldu. uğraştım çözemedim, bi süre server.propertiese § karekteri ile renkli bir motd yapıp onu kullandım. sonrasında Skript ile bir motd yaptım ve bayadır kullanıyorum, hiçbir sorun yok., protollib kullanmıyorum zaten sunucumda.

JavaScript:
on server list ping:
    set motd to "&b&lSunucuAdi &6&l>> &5&lHemen oyna!"
Kardeşim protocoLib kullansan iyi edersin çünkü destek plugini olduğu için pluginlerin çalışmasına yardımcı olur ve pluginlerin çakışmasını önler!

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Verdiğim plugini dener misin lütfen? Bende sorunsuz çalıştığı için öneriyorum. ProtocolLib sürümünü plugin sayfasında önerilen ile değiştirmelisin.
Denedim onuda,skriptide.Çalışmadı,tekrar sexymotd yükledim ve sadece o çalıştı.Bu nasıl iştir?

server.propertiesden motd ayarlayıp kullanıcam pluginler olmuyor,yardımlarınız için teşekkürler.

Batu44

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
server.properties teki motd yerindeki yazanları sil ServerListPlus adlı plugini yükle restart at sunucuna sonra "/slp enable" yaz plugin aktif olur.Aktif olduktan sonra Motd'ları ayarlayabilirsin.

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
server.properties teki motd yerindeki yazanları sil ServerListPlus adlı plugini yükle restart at sunucuna sonra "/slp enable" yaz plugin aktif olur.Aktif olduktan sonra Motd'ları ayarlayabilirsin.
Kardeşim sanırım anlamadın,ben zaten herşeyi denedim.O MOTD ve SexyMotd hariç hiçbir pluginin ayarladığı MOTDyi görmüyor.