Plugin listeni yazar mısın? Tüm pluginlerini kaldırıp sadece benim yukarıda önerdiğim plugin ve onun gereksinimini kullanarak dene. (ProtocolLib'inin, ServerListMotd'nin Bukkit sayfasında önerilen sürümle aynı olduğuna emin ol)AuthMe'nin bot koruması ile alakası yok.Sadece SexyMotd çalışıyor,koruma zaten kapalı.
@Personinblack hocam hala sorun çözülebilmiş değil,server.propertiesden ayarlanan motdde karakterler sorun çıkarıyor,garip şekiller oluşuyor.
Zaten denedim,olmuyor.Plugin listesini bilgisayara geçince atıcam.UTF-8 yap ve "&" yerine "§" kullan.
Plugin listeni yazar mısın? Tüm pluginlerini kaldırıp sadece benim yukarıda önerdiğim plugin ve onun gereksinimini kullanarak dene. (ProtocolLib'inin, ServerListMotd'nin Bukkit sayfasında önerilen sürümle aynı olduğuna emin ol)
Dediğim gibi tüm pluginlerini kaldırarak denedin mi? Denemediysen denemelisin. Skriptlerinin ne yaptıklarını, kodlarını bilemediğimden ve diğer pluginlerininde bu soruna yol açmayacağını düşündüğümden söyleyecek başka bir şey bulamıyorum kusura bakma.Zaten denedim,olmuyor.Plugin listesini bilgisayara geçince atıcam.
Tapatalk kullanarak bir karadeliğin içinden gönderildi [emoji23]
Ekli dosyayı görüntüle 41523
Permissions adlı plugin dosyada yok,fake aldırma ona.
MOTD pluginleri çalışmadığı için SexyMOTD'yi yeniden yükledim birde.