kardeşim svye girilmiyor yada bende sorun var bilemiyorumSunucu Faction Olarak Güncellendi.
Alımlar Açık Suan Sizi Sunucuda Bekliyorum
İP: Oyna.ayyildizmc.com
Cok özür dilerim Yeni almis olduğum adminin hareketlerinden Dolayi cok ozur dilerim bu gun pek fazla aktif degildim Admin Hakkinda cok Sıkayet geliyor Gereken Yerine Getirilcektir alimlari Sadece ben yaparim bilginize Oyundaki nickim Kayra_Official@kayra06 Yetkilileri Adam gibi secmessen böyle mallar begenmiyorsan serverden çık deyip online düşürür![]()
bu sorun Admin yüzunden oluşmuştur Admin Ben oyuna girdigim Anda aninda yetkisi alincaktir Yaptiği hareketlerden özür dilerim.Başvurumu geri çekiyorum. Çekilişle rehberlik mi verilir?
Ayrıca oradan bunu yazan birine katılıyorum dediğim için ban yedim gerçekten çok güzel. Marketten parayla ban kaldırma özelliği de bir harika olmuş...
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Malesef Suan Skypede Değilim. Aktif Olduğumda iletișime geçeceğim.Admin Alım Formu
İsim: Abdullah Yiğit SAĞLAM
Kaç Yıl Admin Oldun?: 3 yıl boyunca adminlik yaptığım yerler var ve bunların arasında Nitrado'nun kendi orjinal sunucusu da yer almaktadır.
Eklemek istediklerim: Shaiya isimli oyunda 2 yıl kadar FS(Forum sorumlusu) olarak görev yaptım.
Skype isteği göndermiş bulunmaktayım mümkünse bakabilir misiniz?
-İyi forumlar.
is Görüşmeleri icin kullandiğim skype adresimi veriyim Kayra_OfficialBaşka görüşebileceğimiz alternatif mevcutsa eğer görüşebiliriz isterseniz.
-ilginiz için teşekkürler.