SkyBlock Spawn | Legoas

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar ben Murat. Bugün sizlere 2-5 saat içerisinde yapmış olduğum skyblock spawnı sunacağım.
Bu spawnı WarningCraft adlı bir sunucuya yaptım.
Umarım beğenirsiniz. Sizler, gelişmemi, mimarimi vb. Yapılarımı nasıl geliştireceğim
hakkında bilgiler verirseniz mutlu olurum. Ayrıca her türlü eleştiriye açık bulunmaktayım.

Arkadaşlar resimler bu kadardı. Sizleri çok ama çok seviyorum. Her türlü eleştiriye açığım, nasıl gelişeceğim hakkında
fikirlerinizi de yorumlarda bulunabilirsiniz...
@bydemir06 @Majoras @Abyrssia @Vxga @JohnProst1 @VIthreon @Hyperitos @Rylecls_75 @BlockMagician

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Adanın üstü biraz fazla düz gibi onun yerine bataklık havası katacak yeryüzü yapabilirsin.çok büyük ağaç kullanmanı tavsiye etmem eğer büyük ağaç kullanacaksan illa çok ağaç olmasın ortamı boğar.köprüleri biraz daha basit ve gerçekçi yapabilirsin.adadan aşağı su akıyormuş havasını da katabilirsin.eğer eğim konusunda iyi olduğunu düşünüyorsan adadan aşağı akan su ile beraber düşen tekne yapabilirsin.oyuncuların yürüyeceği gezeceği yerleri kemik tozuyla boğmaktansa kendin el ile dekorlarla birlikte ekleyebilirsin çimen. ki bunlar benim kendi düşüncem...

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Knk senden orman istedim yapmadın adama survival spwanmı yaptin :(
Tane tane yapıyorum bro. Baya işim var çok üzgünüm bence sen başkasına yaptır işlerim baya yoğun...

Adanın üstü biraz fazla düz gibi onun yerine bataklık havası katacak yeryüzü yapabilirsin.çok büyük ağaç kullanmanı tavsiye etmem eğer büyük ağaç kullanacaksan illa çok ağaç olmasın ortamı boğar.köprüleri biraz daha basit ve gerçekçi yapabilirsin.adadan aşağı su akıyormuş havasını da katabilirsin.eğer eğim konusunda iyi olduğunu düşünüyorsan adadan aşağı akan su ile beraber düşen tekne yapabilirsin.oyuncuların yürüyeceği gezeceği yerleri kemik tozuyla boğmaktansa kendin el ile dekorlarla birlikte ekleyebilirsin çimen. ki bunlar benim kendi düşüncem...
Dediklerini söz dikkate alıcam reizim :D