Yetkili Alımı / Alımlar Bitmiştir

Batuhan4867

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yapılması istenenler (Oyuncu görüşleri)
Benden yapmamı istediğiniz şeyleri yorumlar kısmanda belirtiniz.her şey olabilir sunucuda istideğiniz şeyleri belirmeniz çok önemli herkezin görüşleri dikkate alınacaktır.

Son düzenleme:

EdwardWiles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
32 slot için 10 GB fazla olur diye düşünüyorum. Ayrıca slot sayısı sınırsız olan yerlerden alsanız bence çok daha karlı olursunuz. Bir ara benim de böyle bir projem vardı fakat kadro kuramadığım için iptal ettim. Başarılar dilerim...

Batuhan4867

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
32 slot için 10 GB fazla olur diye düşünüyorum. Ayrıca slot sayısı sınırsız olan yerlerden alsanız bence çok daha karlı olursunuz. Bir ara benim de böyle bir projem vardı fakat kadro kuramadığım için iptal ettim. Başarılar dilerim...

Öncelikle İlgin için Teşekkür ederim. Bende aradım sınırsız slotlu ama kaliteli nitrado gibi bulamadım host olarak önerin varsa çok güzel olur.

EdwardWiles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle İlgin için Teşekkür ederim. Bende aradım sınırsız slotlu ama kaliteli nitrado gibi bulamadım host olarak önerin varsa çok güzel olur.
Bence en iyi olanlar Rabisu veya Batihost. Bunlardan birini seçersen memnun kalacağına inanıyorum. Daha önce Rabisu kullanmadım fakat kullananlar Türkiye için en iyi Rabisu diyorlar. Batihost kullandım ve gayet memnun kaldım.

Son düzenleme:

Batuhan4867

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence en iyi olanlar Rabisu veya Batihost. Bunlardan birini seçersen memnun kalacağına inanıyorum. Daha önce Rabisu kullanmadım fakat kullananlar Türkiye için en iyi Rabisu diyorlar. Batihost kullandım ve gayet memnun kaldım.

Önerilerin içinde teşekkür ederim. Ben bunlardan kuşkuluyum bi sorun çıkabilceği yada server güvenliğinden felan ben serverın mükemmel istiyorum ne en ufak kasma olsun nede teknik aksaklıklar olsun batıhost bende kullanabılırım ama 8 gb var sanırsam en fazla yeterli olur mu ki sunucu için ?

EdwardWiles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önerilerin içinde teşekkür ederim. Ben bunlardan kuşkuluyum bi sorun çıkabilceği yada server güvenliğinden felan ben serverın mükemmel istiyorum ne en ufak kasma olsun nede teknik aksaklıklar olsun batıhost bende kullanabılırım ama 8 gb var sanırsam en fazla yeterli olur mu ki sunucu için ?
Yeni bir sunucu için 8 gb bile fazla bence. Ayrıca daha önce Nitrado deneyimim oldu ve 1 aylık sunucum çöp oldu. Nitrado genelde ilk defa sunucu açacakların kullandığı bir site. Ayrıca sunucu 8 gb kaldıramayacak duruma gelirse zaten sunucu gelirleriyle bir makine alırsınız. Gereksiz pluginler kullanmazsanız bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Sunucu en az 70-80 kişiyi geçene kadar. Batihost destek çok iyi iş yapıyor. Ondan Batihost dedim. Çevremdekiler Rabisu daha iyi diyorlar, karar sizin.

Batuhan4867

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yeni bir sunucu için 8 gb bile fazla bence. Ayrıca daha önce Nitrado deneyimim oldu ve 1 aylık sunucum çöp oldu. Nitrado genelde ilk defa sunucu açacakların kullandığı bir site. Ayrıca sunucu 8 gb kaldıramayacak duruma gelirse zaten sunucu gelirleriyle bir makine alırsınız. Gereksiz pluginler kullanmazsanız bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Sunucu en az 70-80 kişiyi geçene kadar. Batihost destek çok iyi iş yapıyor. Ondan Batihost dedim. Çevremdekiler Rabisu daha iyi diyorlar, karar sizin.

Hocam Teşekkür ederim ozaman 8gb başlarım. Bide bu server sürümleri kaça kadar gidiyor BatıHostta

EdwardWiles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
*Görev sistemi eklenebilir.
*Şu oyuncuların başındaki "oyuncu" saçmalığı kaldırılabilir.
*Bunun gibi bir alan olabilir.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
*Baltazar adında bir oduncu olabilir. (Açacağım sunucuya ekleyecektim içimde kaldı :D )
*Krallıkta abla kardeş olabilir. (Aynı şekilde içimde kaldı)

Son düzenleme:

Batuhan4867

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Onerilerin için teşekkürt ederim. Yardım etmek istersen beklerim sunucu bu gece acılıcak fikirlerinin bi çoğunu gerçekleştirmeye çalışıcam krallıkta abla kardeş nasıl olabılır onu canlandıramadım yardımcı olursan sevınırım

MertBuild

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1) En az 16 - 17 yaşında olma : YAŞ 17
2) Yaptığı Çalışmaları Göstermesi :
: YAPTIGIM HAMMADDE
3) Neden Yetkili Olmak İstiyorsun ? : SERVERE İYİ ŞEYLER KATARIM
4) Kendini Kısa ve Öz tanıtması : ad burak bursalıyım 6 sene minecraft oynuyorum : d
5) Ne kadarlık bi deniyimi olduğu : 13 12 defa :D
6) Oyunda en az 3-4 saat kalabilmeli(Günlük) yada Mazereti olmalı kalamadığı gün için : 6 saat
7) Plugins Yapıcak kişi en az düzeyi 10 üzerinden 6 -7 arası olmalı : builder olacagım :D
8) Sizler benden ne istiyorsunuz bunuda kısa ve öz açıklayalım. : BUİLDER VE SAYGILI KURUCU :D

EdwardWiles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onerilerin için teşekkürt ederim. Yardım etmek istersen beklerim sunucu bu gece acılıcak fikirlerinin bi çoğunu gerçekleştirmeye çalışıcam krallıkta abla kardeş nasıl olabılır onu canlandıramadım yardımcı olursan sevınırım
Abla kardeş derken klasik krallık senaryolarının dışında değişik bir senaryo olsun demek istedim. Yani ikisi arasında bir görev geçebilir. İllaki zırh askılıkları ile insan oluşturulmasına gerek yok RAM yeterli gelirse NPC yerleştirip skript ile destekleyebilirsiniz. Bu konuda 1-2 fikrim var isterseniz Skype üzerinden fikrimi anlatabilirim. Güzel bir projeye benzediği için bu konuya yazıyorum. Şimdi forum üzerinden anlatırsam yakında bütün sunucularda olma ihtimaline karşı foruma yazmak istemiyorum.