Patates soymada beni geçebilecek yoktur.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0

Merhaba gençler ve genç kalanlar !
Ben ailenizin sevgilisi, yaşayan efsane FurdiePascia.
Bazıları beni Erenbulbul olarak tanır.

Bu konumda sizlere bir yeteneğimden bahsedeceğim ve sizlere meydan okuyacağım !
Biraz agresif bir konu olacak belki ama bu konu içimdeki heyecanın dışa vurumu olacak.

Patates soyma konusunda Türkiyede benden daha iyisine rastlamadım.

Aynı anda iki farklı elimde, iki farklı bıçakla, iki farklı patatesi soyabiliyorum !

Daha önce hiçbir yerde sağ elini kullanmadan sadece sol eli ile bir patatesi 1 dk dan kısa surede soyabileni görmedim.

Her hafta antrenman yapıyor ve kendimi geliştiriyorum. Sizce bu bir başarı mı ? Bana hayatta ne konuda yardımcı olabilir ?

*Kesinlikle troll değildir.​

Son düzenleme:

outstanding

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Üniversitede part-time iş aradığın süreçte aşçı olarak çalışmak istiyorum dediğinde belki bu şovu da yapabilirsin. Nasıl Cüneyt Arslan et keserken şov yapıp reklamını yapıyor belki sen de kendini bu konuda geliştirebilirsin. Ama o zaman sadece patates değil portfolyaya fartklı ürünler de eklemelisin.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Üniversitede part-time iş aradığın süreçte aşçı olarak çalışmak istiyorum dediğinde belki bu şovu da yapabilirsin. Nasıl Cüneyt Arslan et keserken şov yapıp reklamını yapıyor belki sen de kendini bu konuda geliştirebilirsin. Ama o zaman sadece patates değil portfolyaya fartklı ürünler de eklemelisin.
Havuç ve hıyar üzerinde de çalışmalarım var.