- En iyi cevaplar
- 0
Eskiden popu olan bu usteki uyeyi nasil oldurmek istersiniz? 
Benim ustumde reklam oldugu icin en fazla eziyeti vererek oldurmek isterdim
Benim ustumde reklam oldugu icin en fazla eziyeti vererek oldurmek isterdim
Adam yazmaya usenmemis -,-önce senin kuyruğunu kesip ateşte yakar sana yedirirdim sonra kanına zehir enjekte ederdim ölmeden bi kaç dakika önce zehiri çıkarıp sağlıklı kedi kanı enjekte eder ve işkence çektirirdim senin ayaklarını ve kollarını zincirlere bağlayıp karnına oklavayla vura vura zevk çıakrırdım ondan sonra seni dondurup köpeklerin yanına götürürdüm eritirdim her yanın su olurdu sırıl sıplam olurdun ve köpeklerden kaçmaya çalışırdın sonra boynuna bir halat geçirip iyice sıkıp seni 7. kattan bir tramboline atardım ordan 2 dakika boyunca havuzda nefesini tuttururdum ondan sonra bacaklarına doğru keserdim onu sucuk yaptırır sana yedirirdim ve kanına yavaşça yayılan bir zehir enjekte eder yavaşça ölmeni beklerdim...
forumdaki en iyi sunucu sahibi@Yigit1202 ben evet ben !1!1!!!!
bu kadarı yeter heralde ._.Hayir Tabikide -,-
Daha post kasmam lazim ileri gelen uyelere girmek icin -,- StableDeveloper sagolsun beni ugrastiriyor sabahtan beriçünkü
bu kadarı yeter heralde ._.
neden sunucumu kötü görüyorsun söylemezsen sana post kastırmam -,-Daha post kasmam lazim ileri gelen uyelere girmek icin -,- StableDeveloper sagolsun beni ugrastiriyor sabahtan beri![]()
Kotu gormuyorum ama turkiyenin en iyisi olarakta gormuyorum. Bir hub sunucunun minigamesi olabilir bence. Ama tek basina acilirsa turmayacagi belliydineden sunucumu kötü görüyorsun söylemezsen sana post kastırmam -,-
tek başına derQenKotu gormuyorum ama turkiyenin en iyisi olarakta gormuyorum. Bir hub sunucunun minigamesi olabilir bence. Ama tek basina acilirsa turmayacagi belliydi
Bir hub sunucusuna bahli degiltek başına derQen
Ama halen giremedim :/ Nerden bakiliyor onabugün 70 mesaj atmışsın yok sana daha post ._.
Bu şekillerde öldürmek isterdim a:FSAAma halen giremedim :/ Nerden bakiliyor ona
Animeeeee -,-Bu şekillerde öldürmek isterdim a:FSA
Anime değil yanlız oyunAnimeeeee -,-