Yarın sadece iki günde oyun yapacağım?!

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Evet. Başlık doğru. Yani bitirebilirmiyim bilmem ama deniyeceğim.
Bu ne derseniz, Ludum Dare 37'ye katılıyorum. Ve aynı zamanda yayın da yapacağım.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Twitch'imi takip edip yayını açtığım zaman bir e-posta alabilirsiniz. (Bu konuyu da güncellerim.)
da Ludum Dare'in ne zaman başlayacağını öğrenebilirsiniz. (Yayını bi 30dk falan önce açmaya çalışacağım ama yetişebilir miyim emin değilim.)

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun konusu falan hazır değilse "police tycoon" tarzı bişi yapabilirsin. Güzel olur :D

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun yapmak bencede çok basit bişi krdş ben daha önce 638 kere yaptım hatta tubitaktan odul de aldım gaymmekir ile yapmış ve grafikleri çalmış olabilirim ama bu benim zekamı gösterir.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benden daha işsizleri de varmış onu anladım :D Benim bu işle uğraşmak için o kadar fazla zamanım olmuyor her zaman. Ama ne derler bilirsin. "Sen yapamıyorsan, yapana destek ver." :)

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Yayın başlamıştır! (Geç kaldım ama olsun daha 1 gün var)

Yayını bi 10 saatten sonra durdurmaya karar verdim. Yayında yaptığım oyunu oynamak için
tıklayabilir, yayının bir kayıdını izlemek için de
tıklayabilirsiniz. Yarın devam!

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yayın başlamıştır! (Geç kaldım ama olsun daha 1 gün var)

Yayını bi 10 saatten sonra durdurmaya karar verdim. Yayında yaptığım oyunu oynamak için
tıklayabilir, yayının bir kayıdını izlemek için de
tıklayabilirsiniz. Yarın devam!
Hassasiyeti çok yüksek döndürünce çevresinde 2 tur atıyoruz.. Ayrıca bendenmi kaynaklı bilmiyorum ama beyaz toplara tıklayınca geri çıkamıyoruz ve ışıklandırmada rahatsızlıklar var :x
Yarın da devam edeceğini de gördüm başarılar diliyorum.. Hadi hayırlısı..

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Hassasiyeti çok yüksek döndürünce çevresinde 2 tur atıyoruz.. Ayrıca bendenmi kaynaklı bilmiyorum ama beyaz toplara tıklayınca geri çıkamıyoruz ve ışıklandırmada rahatsızlıklar var :x
Yarın da devam edeceğini de gördüm başarılar diliyorum.. Hadi hayırlısı..
Beyaz toplar (çöpe atılmış kağıtlar) dan çıkmak için şu "Close" tuşuna basman lazım. ESC olmuyor. Hassasiyeti yarın ayarlayacağım ve ışıklandırma sorunu derken bi ss falan atarmısınız anlayamadım

EDIT: O tuş ta çalışmıyormuş :/ WebGL export'ta sorun var o zaman bi bakarım.

İkinci yayın başlamımştır!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İki saat bir streamden sonra artık oyunu tamamladım diyebilirim. (12 saat toplam!)

Tema daha açıklayıcı olsa belki daha fazla birşeyler yapabilirdim ama bilmiyorum.

Oynamak için
gidebilirsiniz (İndirilecek sürümleri de vardır). Kaynak kodları için ise
gidebilirsiniz.

Sonraki Ludum Dare'i bekliyoruz!

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyaz toplar (çöpe atılmış kağıtlar) dan çıkmak için şu "Close" tuşuna basman lazım. ESC olmuyor. Hassasiyeti yarın ayarlayacağım ve ışıklandırma sorunu derken bi ss falan atarmısınız anlayamadım

EDIT: O tuş ta çalışmıyormuş :/ WebGL export'ta sorun var o zaman bi bakarım.

İkinci yayın başlamımştır!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İki saat bir streamden sonra artık oyunu tamamladım diyebilirim. (12 saat toplam!)

Tema daha açıklayıcı olsa belki daha fazla birşeyler yapabilirdim ama bilmiyorum.

Oynamak için
gidebilirsiniz (İndirilecek sürümleri de vardır). Kaynak kodları için ise
gidebilirsiniz.

Sonraki Ludum Dare'i bekliyoruz!
Hocam ilk olarak bir kağıdı açtığımızda mouse close üzerinde durduğu için otomatik kapanıyor. okuyamadan..
Gölgelendirme hataları belirip kaybolan beyaz grafik hataları var
Müzik gitmiş :( Sesler çalışıyor.
karakterin kontrolü fazla zor olmuş.

Zamana göre değerlendirince güzel bir sonuç çıktığını fakat sizden daha iyisini beklediğimi söyleyebilirim.. Başarılar.. ^_^