Serverime FFA - STATS - 1VS1 Plugin Paketi arıyorum ve Serverime Ortak arıyorum !

Ear_storm

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler şimdi ilk öncelikle kendimi tanıtayayım.Yaşım 14 Gaziantepliyim.PvP serveri kurmayı düşünüyorum param hazır.18 TL'em var.AxitrBilişimde.Şimdi arkadaşlar bana FFA - STATS - 1VS1 Plugin paketi lazım.serverime koyacağım plugin paketini.İkinci şeye geçelim serverime ortak arıyorum 15 TL verecek yada 10 TL verecek bir ortak arıyorum.Skypem rektsensei.yt eğer skypem çıkmassa siz aşağıya skypenizi atınız ben eklerim.İyi Günler.İyi Oyunlar.

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
AxiTR ile başlaman bile büyük hata,AxiTR yerine nitradoyu bile tercih etmeni söyleyebilirim ancak en iyi hostingler @Batihost ve @Rabisu'dur.
Benim görüşümle yani :)

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Plugin paketi ile sunucu açmayı planlıyorsan lütfen yapma. Kendine özgü bir şeyler ile sunucu açabilirsen iş yapabilirsin aksi halde 12365 tane sıradan sunucunun arasına girer 3-5 oyuncuyla kalırsın ortada. Hosting olarak AxiTR'yi seçmen büyük hata fakat Rabisu'yu da önermem. Vds alacaksan 1sunucum, dedicated alacaksan Batihost tavsiyemdir.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
AxiTR'yi önermiyorum. Bana göre rabisu harika bir hosting. Rabisu kullanabilirsin. Ve kayda değer bir planın yoksa sunucun çöp olur.