Beşiktaşdaki Patlama

Exhaust_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beşiktaştaki patlamayı haberlerden duyduk
En güzel ülkelerden birine sahip ancak yönetim ve savunma bakımından çöp bir ülke olduğumuzuda hiçbirzaman göz ardı etmemeliyiz.
Sizce artık türkiye yaşanacak yer sıralamasında kaçıncı ?
Açıkcası yönetim anlayışı değişmeden hatta komple devlet değişmeden toparlanacağımızı pek sanmıyorum.
Fındık fiyatı 10.25 ses selek yok çiftçi sıkıntıda.
Beşiktaşta patlama oluyor ilk ADB ye bilgi gidiyor.
Ayrıca ülkenin milli eğitim bakanı öğretim görevlisi vs. olmadıktan sonra neyi öğrenmelerini bekliyorlarlar bu cocukların ?
Hadi tartışalım.​

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ülke uzun zamandır zaten yaşanıcak bir ülke değil bugüne kadar yaşayanlarda hayatta kalmayı başaranlar gibi bir millet başka bir şey değil.

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O değilde şu konuda bile vatanını satan var. Ben bir şey demiyorum.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırsam(görmüştüm) siyasi konular açmak yasak diye biliyorum. Nede olsa Minecraft forumu :D Onun dışında ülkeye bomba sokulduğunu nasıl hissetsinler söylesene ? Diyelim evde bomba yaptın çantaya koydun veya arabaya sür Kızılay'a bas gaza "BOM!". Onun dışında haksız oldukları yerse ülkeye saçma sapan kişileri almalarıdır.

Exhaust_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O değilde şu konuda bile vatanını satan var. Ben bir şey demiyorum.
Ülkede olan yanlışları anlatmak ülkeyi satmaksa ben bu ülkeyi satıyorum Mustafa Kemal Atatürk bu ülkeyi yoktan var etti şimdi ise saçma saçma kişiler tarafından ülke yok oluyor.
Söylesene bana en son hangi eğitimci milli eğitim bakanı oldu ?
Söylesene bana tecavüz edilen bir insanla tecavüz edilen bir bayanı nasıl evlendirebilecekler ?
Açıkla bakayim =?

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Görüşünü paylaşmak ne zamandır vatan satmaya girdi ?
Ya bu ülkeyi eleştirmek yerine birazda katkı sağlasanız dediklerinin bir kısmı olmazdı, zaten dediklerinin bazıları üst yönetimdeki insanları kötülemek için çıkarılmış yalan haberlerdir. Yanlış sorular sorarak yanlış cevaplar alacaksın. Ben ne zaman böyle bir olay görsem illaki aşağısındaki yorumlarda ülkemizi kötülemeye yönelik sözler. Ülkede olan yanlışları sadece devlet adamlarına yükle yemezsin! Mustafa Kemal Atatürk'ü de kötüleyen insanlar var ve bence Atatürk'ü kötüleyenler yanlış bilgiler almışlar. Devletin içinde ne konuşulur biz bilemeyiz. Sen yönetimdeki insanların neler yaptığını bilmiyorsun. Tek işin yanlış bir hareket gördüğünde bunu düzeltmek yerine ELEŞTİRMEK! Eleştiri kötü olmak zorunda değildir. Olayı iyi bir biçimde yorumlamaya da eleştiri denilir. İlla bir şeyi eleştirmek istiyorsan devleti değil devlete yapılan yanlışları eleştir.

Konu siyasete girdiği forumdan uzaklaştırılabiliriz. Dediklerimi bir düşün eğer ihtiyacın olursa özelden yazarsın.

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Hükümetin politikalarından memlun olmayabilirsiniz, ama böyle zamanlar birlik beraberlik olma zamanıdır unutmayalım ki bu vatanı kurtaranlar Türkiyede yaşanmaz diyerek yurt dışına kaçmadı biz kaçarsak biz gidersek bu vatanı kim korur kim kollar? Görüyorsun suriyelileri savaşmadılar kaçtılar buraya geldiler adamları kimse istemiyor emin ol savaşmadan bizde kaçıp gidersek bizi de kimse istemez. Dışarıda patlama olmuş biz hala birbirimizle uğraşıyoruz bu patlamayı yapan,planlayan insan müsveddelerinin amacıda bu zaten. Konu daha fazla siyasete girmesin tatsız olaylar yaşamayalım tartışmayı burada bitirelim